Partner

Koppe Haarden Benelux

Haardkachels van Koppe zorgen niet alleen voor een weldadig warme en behaaglijke atmosfeer, maar leveren dankzij hun efficiënte en emissie-arme verbrandingstechniek warmte op een milieuvriendelijke manier.

Hout is een hernieuwbare energiebron en het gebruik ervan beschermt het klimaat. Bij het verbranden van hout komt namelijk alleen de hoeveelheid koolstofdioxide vrij die de boom tijdens het groeien heeft opgenomen. Als er inheems hout wordt gebruikt, is er minder vervoer nodig.

Daardoor vallen niet alleen de transportkosten lager uit, maar wordt er ook nog minder koolstofdioxide tijdens het transport uitgestoten.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht koppehaarden.nl

Pelletkachel Nando

Koppe Haarden komt met een revolutionaire omwenteling op het gebied van lokale- en sfeerverwarming: pelletkachel Nando.

 

Impressie

 

Productomschrijving

Pelletkachel Nando is  een totaal nieuw concept, ontwikkeld bij de bekende designhaarden fabrikant 'Koppe' uit Duitsland. De gezelligheid van de haardkachel met de gloedvolle warmte van het fascinerend houtvuur en... het gemak van instant brandstof.

 

Deze haard wordt 'gevoed' door pellets (houtkorrels)  waarbij teruggegrepen is naar naar het principe van de ons nog bekende kolenconvector, niet te verwarren met de al op de markt verkrijgbare pelletkachels welke op basis van een elektrisch aangedreven systeem werken.

 

Deze pellets bestaan uit geperst resthout en hebben een zeer hoge verbrandingswaarde.

Bedoelde brandstof wordt al in ruime mate aangeboden en kan een enorme besparing betekenen een op uw energierekening gezien de lage kostprijs ten opzichte van aardgas. Uw locale haardenspeciaalzaak informeert u graag over uw voordelen.

Genieten van een sfeervol houtvuur met het gemak van "instant" brandstof.

Bovendien een aanzienlijke besparing op het milieu en de gasrekening.

 

Technische gegevens:
Maat: h- 108cm, b= 54cm, d= 56,5 Vermogen: 8,0 KW

 

Meer lezen over
'Pelletkachel Nando'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.