Nu ook Plissé gordijnen bij Raamdecoratieshop.nl + 10% korting

Nieuw bij raamdecoratieshop.nl: Plissé gordijnen. + Met de code rolduo10 profiteer je in oktober van 10% korting op alle duo rolgordijnen en rolgordijnen.

Top Down Bottom Up plissé gordijnen met honingraatstructuur

Op dit moment is de collectie nog beperkt tot de meest verkochte plisségordijnen met honingraatstructuur in Top Down Bottom Up. Standaard plissé gordijnen hebben een enkel gevouwen stof en de koordjes en gaatjes zijn daardoor altijd goed zichtbaar. Honingraat plissés hebben een speciale dubbele stof, waardoor het van de zijkant op een honingraat lijkt. Dit heeft meerdere voordelen. Zo zie je geen koordgaatjes en bijna geen koorden lopen. Ook zorgt de dubbele stof voor extra isolatie in zomer en winter doordat de lucht in de “raten” van de stof blijft hangen.
Top Down Bottom Up betekent dat zowel de onderlat als de bovenlat van het plissé gordijn verschoven kunnen worden. Hierdoor kun je het plooigordijn op elke gewenste hoogte instellen en aan de boven- en onderkant naar wens licht binnenlaten. Perfect als je bijvoorbeeld wel veel licht binnen wil laten maar toch de inkijk wilt beperken. Een Top Down Bottom Up plissé gordijn wordt dan ook veel gebruikt in woonkamers, badkamers of kantoren met veel verkeer langs het raam. Het hart van het systeem is de innovatieve kettingbediening waarmee je vederlicht bedient tot zelfs 300 x 300 cm.

Op maat gemaakt, semitransparant of verduisterend

Net als alle andere raamdecoratie worden ook plisségordijnen volledig op maat in de eigen fabriek in Weert gemaakt. Dutch design en Made in Holland zoals je van raamdecoratieshop.nl gewend bent. De plissé gordijnen van raamdecoratieshop.nl worden niet met optrekkoorden geleverd, maar met zeer comfortabele en degelijke kettingbediening. Dit innovatief systeem zorgt voor minimale slijtage en lang woonplezier. Om deze reden kunnen de plissé gordijnen ook geleverd worden tot een lengte en breedte van 3 meter met keuze uit maar liefst vijf systeemkleuren.
Omdat je nieuwe plissé gordijn natuurlijk ook moet passen in je interieur kun je kiezen uit vele moderne kleuren, zowel semi transparant als verduisterend. Bij de verduisterende gordijnen zijn de honingraten van binnen voorzien van een lichtdichte folie. Omdat het hele doek nagenoeg net zo breed als het systeem is, kan dit een raam ook goed afsluiten en zijn daarom bij uitstek geschikt voor een slaapkamer.
Twijfel je over de kleur of de stof? Bestel dan gratis kleurstalen op raamdecoratieshop.nl zodat je weet hoe de stof aanvoelt en de kleur er in het echt uit ziet. Woon je in de buurt van Weert en wil je het hele systeem in werking zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in de Showroom via 0495-541011.

10% Korting op alle duo rolgordijnen en rolgordijnen

Ben je op zoek naar duo rolgordijnen of rolgordijnen? Profiteer dan in de oktober woonmaand van 10% korting op alle duo rolgordijnen en rolgordijnen van raamdecoratieshop.nl. Gebruik hiervoor de wonen.nl exclusieve kortingscode rolduo10