Foto: rolgordijnen-met-cassette

Zakelijke rolgordijnen op maat laten maken

Wilt u de lichtinval in uw kantoorruimte optimaal kunnen regelen?

Dan raden wij u aan rolgordijnen aan te schaffen. Wilt u het felle zonlicht buiten de deur houden, dan doet u de gordijnen dicht. Vindt u een beetje daglicht in uw kantoorruimte juist wel prettig, dan doet u de gordijnen open. En omdat rolgordijnen de inkijk verminderen, heeft u met deze raamdecoratie ook meer privacy in uw werkruimte.

M+N Projecten levert geen standaard rolgordijnen, maar plaatst rolgordijnen op maat. Meer over onze op maat gemaakte rolgordijnen, leest u op deze pagina. Door onderstaande informatie door te lezen, komt u er vanzelf achter of het ook voor u interessant is gordijnen op maat te laten maken.

Waarom rolgordijnen op maat?

Laat u uw rolgordijnen op maat maken, dan weet u zeker dat de gordijnen perfect aansluiten op uw ramen. Dit betekent dat u het felle licht van de zon optimaal buiten de deur kunt houden als u de gordijnen sluit. Ook kunt u helemaal zelf kiezen wat voor gordijnen u wil laten plaatsen. Dit kunnen volledig verduisterende gordijnen zijn, maar ook transparante rolgordijnen. Zelfs als u uw raamdecoratie een opvallende kleur wil geven, is dit mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld een kleur zijn die uitstekend bij de huisstijl van uw bedrijf aansluit, voor een kantoorpand met een uniforme uitstraling.

Zakelijke rolgordijnen op maat: de mogelijkheden

M+N Projecten begrijpt dat iedereen andere eisen en verwachtingen heeft bij het aanschaffen van rolgordijnen op maat. Daarom kunnen wij vele soorten gordijnen ontwikkelen. Laat u gordijnen op maat maken, dan kiest u eerst hoe groot deze gordijnen moeten worden. Vervolgens bepaalt u welk ophangsysteem uw gordijnen moeten krijgen, welke geleiding u wenst te gebruiken en hoe u uw gordijnen wil bedienen.

Uiteraard kiest u bij M+N Projecten ook hoe uw gordijnen eruit moeten zien. U kunt een eenvoudig gordijn in de kleur zwart of wit bestellen, maar ook een gordijn met een felle kleur. Heeft u bijvoorbeeld de kleur groen in uw huisstijl, dan zorgen wij ervoor dat deze kleur terugkomt in uw raamdecoratie.

Bekijk onze rolgordijnen op: https://mnprojecten.nl/producten/rolgordijnen/

De andere raamdecoratie van M+N Projecten

U kunt bij M+N Projecten niet alleen rolgordijnen op maat laten maken. Wij verkopen namelijk ook andere raamdecoratie. Denk hierbij aan plisségordijnen, paneelgordijnen, verticale lamellen, horizontale jaloezieën en standaard gordijnen en vitrages. Weet u niet zo goed welke raamdecoratie het beste bij uw bedrijfspand past? Dan helpen wij u graag. Door u meer over onze diverse producten te vertellen, komt u er vanzelf achter welke raamdecoratie het beste aansluit op uw wensen, eisen en verwachtingen.

Rolgordijnen op maat laten maken? Neem contact op

Wilt u rolgordijnen op maat laten maken voor uw bedrijfspand? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag hoe uw gordijnen eruit moeten zien en gaan direct aan de slag met de productie van uw gordijnen. Voor u het weet, heeft u stijlvolle en duurzame raamdecoratie in uw kantoorruimte hangen.

 

Reacties