Foto: byTzum house of happiness

Trendy voorjaarslook voor elk raam in huis, gordijnen waar je écht blij van wordt!

A House of Happiness brengt het voorjaar in huis met vier nieuwe trendstijlen in gordijnen en raamdecoratie.

De collectie is in eigen huis ontwikkeld en bevat een stijlvolle mix van verschillende kleuren, dessins, structuren en materialen; voor een stoere twist of juist een elegant vleugje aan je interieur.


Kenmerkend in de voorjaarscollectie zijn de vergrijsde pastelkleuren, warme aardetinten en natuurlijke patronen, maar ook de geometrische vormen en netstructuren. In deze collectie kun je wederom rekenen op vakmanschap, duurzaamheid en een ruim assortiment met mooie stoffen. Maak kennis met de nieuwe voorjaarscollectie van A House of Happiness: Gordijnen waar je écht blij van wordt. Niet alleen vanwege de mooie kwaliteit maar ook omdat we onze gordijnen duurzaam produceren. Bewust omgaan met mens en milieu, daar zijn we elke dag mee bezig.

Cosy

Heartwood is dé trendkleur in de Cosy stijl. Deze warme rozetint past in bijna elk kleurenpalet en combineert mooi met dessins van geometrische vormen en natuurlijke (blad)patronen. Wil je meer pit? Kies dan voor petrolblauwe of zachtgroene accenten. In deze stijl:
• Merbel is een natuurlijk ogende inbetween met een a Merbel ll over marmerdessin, verkrijgbaar in drie varianten. Combineer Merbel met gordijn Power, een soepelvallende kamerhoog stof met een
onregelmatig jacquard geweven structuur, dat ontstaat door het tweekleurig effect in de garens.
• De open geweven vitragestof van Gutter heeft een casual linnenlook met een grafisch lijnenspel in het dessin, middels pinching. De vitragestof is kamerhoog, zodat er geen confectienaden zichtbaar zijn. Een verzwaringskoord aan de onderkant zorgt ervoor dat de stof mooi valt.

The Sea 

In deze eigentijdse stijl, geïnspireerd op de Nederlandse duinen en spectaculaire zeezichten, mixt A House of Happiness volop met vergrijsde pastelkleuren, zandtinten en stoere zwarte accenten in dessins en netstoffen. Behalve geometrische en natuurlijke strepen tref je ook bladpatronen in de dessins. In deze stijl:
• Sarella is een soepelvallende gordijnstof van toon- Sarella in-toon glanzende garens. Waterbesparend bedrukt met kleurige handgeschilderde blad- en takmotieven.
• Smagfuld Recycle Deze volumineus vallende gordijnstof heeft een toon in toon gestreept lengte dessin op een gemêleerd gronddoek. De hoogglanzende achterzijde werkt dubbel isolerend, zowel tegen de warmte als tegen kou. Hierdoor laat dit gordijn tot 50% minder warmte en tot 30% minder kou door. Deze gordijnstof is deels gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van petflessen. De print is waterbesparend. De stof is semi verduisterend. Gerecycled, isolerend en verduisterend.• In combinatie met transparant Stilfuld tilfuld tilfuld creëer je een uniek geheel. De stof heeft een grove open netstructuur en een dessin met kleurverloop in een bruin-roze of zwart-grijze toon.

Discretion

Deze classy trend met vergrijsde paarstinten en warmrood, stijlvolle (bloem)patronen en natuurlijke grijstinten. Het warme kleurenpalet en de rijke materialen mixen moeiteloos met licht hout en rustige tinten als grijsgroen of -blauw. In deze stijl:
• Vanity Recycle Vanity Recycle nity Recycle: linnenlook vitrage met grote meerkleurige bloemprint, met lupines en veren.
• Sheet: luxe, dubbel geweven, matglanzende gordijnst Sheet of met een bladdessin in 3D-reliëf.
• Fireflex Recycle FR: volumineuze gordijnstof met mooie structuur aan de voorzijde. De stof is verduisterend en vlamwerend, isoleert bij warmte en kou, is gemaakt van gerecycled polyester en is dubbelzijdig te gebruiken door de mooie structuur op de voorzijde en hoogglanzende achterzijde. Verkrijgbaar in zes kleuren.

byTzum

Natuurlijke kleuren en pure, comfortabele materialen creëren samen de authentieke sfeer van byTzum. Roze en oranje kleuruitspattingen in combinatie met stoere bruintinten zorgen dit voorjaar voor verrassende nuances in deze collectie, naast de stoere zwart/wit/grijs combinaties. In deze stijl:
• Digna Recycle is een soepele, effen structuurstof m Digna Recycle et een tweekleurig weefeffect. Kies voor de curtain grip curtain grip curtain grip in lederlook voor een stoer accent.
• Inbetween Variada is van een hoogwaardig open gewev Inbetween Variada en inbetween stof met een subtiele meerkleurige structuur. Voor warme eenvoud in huis.
• In de byTzum collectie vind je ook diverse accessoires, zoals plaid Fynser van oranje wolmix met grote paarse franjes aan de uiteinden. En kussen Fringe van suèdeleer met speelse franjes op de voorkant. Meer informatie over A House of Happiness

Reacties