Online bestelhulp rolgordijnen Luxaflex

28 April 2014

Vanaf nu is het ook mogelijk online via luxaflex.nl raambekleding samen te stellen.


De bestelling wordt altijd verwerkt en afgeleverd door een erkende Luxaflex® dealer, waardoor klanten verzekerd zijn van de kwaliteit die ze van Luxaflex® gewend zijn. De collectie Rolgordijnen van Luxaflex® is de eerste productgroep die online samengesteld kan worden.

Consumenten kunnen op de site luxaflex.nl eenvoudig hun Rolgordijnen samenstellen. Het is mogelijk om door middel van foto’s een impressie te krijgen van verschillende rolgordijnstoffen uit de collectie. Er zijn foto's van verschillende woonstijlen en kamers beschikbaar waarin de raambekleding naar eigen voorkeur kan worden aangepast. Ook kan bijvoorbeeld de vloer- of muurkleur gewijzigd worden zodat de kamer het meest lijkt op de eigen woonsituatie.

De afhandeling van iedere bestelling loopt via een erkende Luxaflex®-dealer, klanten kunnen daarbij zelf kiezen bij welke dealer ze hun raambekleding willen bestellen.

Luxaflex® heeft er bewust voor gekozen om niet de gehele collectie online beschikbaar te stellen. Voor speciale zaken zoals raambekleding voor afwijkende raamvormen en finishing options worden klanten verwezen naar dealers. Wel kunnen klanten aangeven gebruik te willen maken van services zoals meten en montage, maar ook hiervoor wordt door een erkende Luxaflex®-dealer contact met ze opgenomen.

Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland: 'Wij merken dat er steeds meer behoefte ontstaat onder klanten om ook online raambekleding van Luxaflex® samen te kunnen stellen. Met deze tool is dit vanaf nu mogelijk. Bovendien kun je de voorbeeldfoto’s zo aanpassen dat ze het meest op je eigen woonsituatie lijken. Zo kun je nog beter beoordelen welke rolgordijnen het beste passen in jouw interieur.'

Meer informatie: www.luxaflex.nl

Publicatiedatum: 28 april 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

Tip om gordijnen uit te kiezen en kopen

Zorg voor sfeer met plisségordijnen, vitrage of o...

VOUWGORDIJNEN ook TDBU

Vouwgordijnen vaak te duur ? Kijk dan eens wat wij...

Pure Curtains

Pure® Curtains, een collectie van ambachtelijke g...

Tips om je gordijnen te reinigen: afstoffen of wassen?

Gordijnen wil je zo lang mogelijk mooi houden. Kun...

Inbetween en waveplooi

Zeer soepel vallende inbetween met een grafisch mo...

Gordijnen opmeten: hoe doe je dit?

Bij nieuwe gordijnen uitkiezen, is het een kwestie...
Advertentie