Foto: 2019/3T5A3496.jpg

Met Squid behoren voilegordijnen voortaan tot het verleden

Squid is een geweven, zelfklevende stof van hoge kwaliteit met een open structuur.

Zijn minimalistische aspect en neutrale kleuren bekleden alle types en formaten van ramen met elegantie en design. Het past perfect bij andere raamdecoratie.

Squid zet alle ramen in een modern en elegant daglicht

Squid is zowel eenvoudig als geniaal. In plaats van gordijnen voor de ramen op te hangen, bedekt men het glas zelf met deze fijne en transparante stof. Het textiel laat het zonlicht binnen, maar blokkeert de inkijk van buitenaf. Als gepatenteerd product is het het eerste
praktische alternatief voor het klassieke voilegordijn. Hierop volgen de zes voordelen van deze nieuwe oplossing voor raamdecoratie.

1. Meer privacy én daglicht
Squid voldoet exact aan wat een goede raambekleding moet doen. Het zachte en transparante textiel blokkeert de inkijk van buitenaf en beschermt zo uw privacy zonder dat u in het donker moet zitten. Squid regelt op effectieve wijze de lichttoevoer, zodat u op optimale wijze kunt genieten van zon alsook uitzicht.

2. Squid reflecteert de zonnestralen
De raambekleding laat een groot deel van het daglicht binnen en reflecteert tegelijkertijd de zonnestralen. Terwijl een voilegordijn of klassiek rolgordijn de warmte van de zon vasthoudt tussen het raam en de stof, reflecteert Squid de warmte voordat ze de kamer kan binnenkomen. Op warme zomerdagen blijft het zo koel binnenshuis.

3. Uiterst simpele installatie zonder boren
De installatie van Squid kon niet gemakkelijker zijn. Reinigen, meten, snijden, kleven, hard drukken en klaar! Hangt de Squid verkeerd? Geen probleem, Squid kan je herpositioneren tijdens de installatie. Met Squid blijft je boor opgeborgen en is het niet nodig de hele kamer
schoon te maken na de installatie. Squid vliegt ook niet naar buiten door het raam als het hard waait.

4. Gemakkelijk onderhoud
Squid is niet alleen makkelijker te installeren dan een klassiek voilegordijen, er is ook minder onderhoud nodig. Het textiel is gemakkelijk te reinigen aan de hand van een stofzuiger met zachte borstel of een vochtig microvezeldoek. Vlekken verwijder je gemakkelijk zonder het
textiel van de ramen te trekken en de binnenkant van je ramen hoef je niet meer te wassen.

5. Een veelzijdige bekleding voor alle ramen en alle kamers in huis
Vierkante, ronde of rechthoekige ramen: in tegenstelling tot een klassiek voilegordijn, past Squid op ramen van alle vormen en maten en geeft het iedereen de verbeelding de vrije loop. Daarbij is Squid hitte- en vochtbestendig, waardoor je Squid kunt installeren in alle kamers van het huis, inclusief badkamer, keuken, slaapkamer…

6. Esthetiek in alle interieurs
Het zelfklevend textiel Squid verleent direct een zuiver en strak aspect aan je interieur. Squids minimalistische eigenschap versterkt een designinterieur en geeft een gezellige touch aan rustieke interieurs. Squid is de ideale oplossing om alle interieurs een nieuwe look te geven.

Squid is de toekomst

Kortom, Squid komt de wereld van de raamdecoratie op z’n kop zetten met zijn gebruiksgemak, zijn moderne schoonheid en veelzijdigheid. De rompslomp met gordijnroeden, haken en andere kleine onderdeeltjes behoort voortaan tot het verleden.

Rustgevende kleuren uit de natuur, die in ieders ruimte passen

Chalk : Chalk is een neutraal kleur en past in een strakke en minimalistische omgeving. Chalk is ideaal voor een modern interieur wegens zijn simpliciteit.

Bone : dit gebroken wit past in lichte ruimtes waar witte en zachte kleuren aanwezig zijn. Bone is een goede keuze als je streeft naar een elegant en verfijnd interieur.

Oak : een warme toon met een neutrale uitstraling past goed bij natuurlijke materialen zoals hout. Oak past perfect in een rustiek interieur en draagt bij tot een gezellig atmosfeer.

Ash : een industriële stijl en ruimtes waar metaal en beton aanwezig zijn, corresponderen perfect met het lichtgrijze Ash. Ash vult elk modern interieur goed aan.

Rock : Rock heeft de meeste textuur van alle beschikbare kleuren. Het past goed in donkere ruimtes en creëert een intieme en rustgevende atmosfeer.

Technische eigenschappen Squid

 • zelfklevende en transparante stof
 • vochtbestendig
 • zonwering
 • verkoelend effect tot 3°C
 • reflecteert 25 tot 36% van de zonne-energie
 • resistent aan temperaturen tot 60°C
 • het materiaal is niet ontvlambaar (M1 / B1)
 • compatibel aan HR++(+) glas dankzij zijn open en ademende eigenschap
 • acrylische lijm
 • Afmetingen breedte : 1m30
 • Indicatieve verkoopprijs : 59,40 euro per lopende meter (incl. Btw)

 

Voor meer informatie: www.squid.be

Reacties
Anderen bekeken ook