Inside overgordijnen

Iemand die meer verlangt van zijn of haar interieur kiest voor Inside. Inside is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige raamdecoratie.

22 Juni 2018

Dit varieert van tijdloze gordijnen in luxueuze stoffen tot en met houten jaloezieën.

Als wereldwijde couturier geeft Inside dan ook stijl aan uw interieur en dragen we bij tot een mooiere manier van leven. Zo goed als alles gebeurt dan ook in België : van het weven van de stoffen tot de confectie in het eigen atelier. Waar deconsument ook op zoek naar is, Inside weet hem/haar ongetwijfeld te bekoren met luxueuze materialen, functionele en onderhoudsvriendelijke producten die zowel tijdloos als zeer hip kunnen zijn.

Inside Overgordijnen

Het gamma van Inside bestaat uit een reeks van kwalitatieve stoffen, geweven in de Belgische weverij van Inside, met tal van afwerkingsmogelijkheden. Daarenboven kunt u er ook voor opteren om gordijnen te voeren met een extra stof en zoeen bijkomend isolerend en/of verduisterend effect te realiseren. Via de gepatenteerde knoopsgat methode van Insideheeft het krimpen van de voering geen impact op het uitzicht. Deze kleurechte voering is bovendien beschikbaar in tal van kleuren.

De gordijnen van Inside kunnen ook steeds gemotoriseerd en geautomatiseerd worden. Een gewone motor met Schakelaar, een motor met afstandsbediening of een aansluiting op uw eigen domoticasysteem behoren zo tot de mogelijkheden.

Inside overgordijnen

- Exclusieve stoffen, geweven in eigen weverij in België
- Tal van afwerkingen
- Onderhoudsvriendelijk
- Wasbaar

Meer info: www.insideblinds.com

 

Reacties