Gordijnen

Frans Molenaar heeft een bijzondere gordijncollectie waar zijn stijl als een rode draad doorheen loopt. Zijn grafische couturestijl zie je terug in de krachtige, strakke dessins. Ook de speciale maakwijzen van deze collectie zijn typisch 'des Frans Molenaar'. Deze collectie biedt namelijk de mogelijkheid om het gordijn precies naar wens te maken door een gordijn van pipings, biezen of borders te voorzien. De gordijnstoffen passen zowel in een strak als in een sfeervol interieur. De collectie biedt voor elk huis een prachtige eyecatcher.

Frans Molenaar

Frans Molenaar is één van de Nederlands meest bekende couturiers. Zijn unieke stijl met grafische lijnen en sterke contouren brachten hem nationale bekendheid. Zijn kijk op lijnen en vormen paste hij al toe op bijvoorbeeld een speciale editie van de Ford Ka, brilmonturen en glaswerk. Wat Frans ook doet, hij blijft inspireren met zijn originele en herkenbare ontwerpen.

Meer van John van Zadel Interieurverzorging Bekijk alle

Novilon

Nu 21% korting op de Novilon Prima en de Viva!! Dit betekend dus nu geen BTW!! De Novilon Prima is een fijne vloer voor starters, Prima start is onze voordelige collectie dus ideaal voor starters, een stevige fraaie vloer populaire dessins. Verkrijgbaar in 3 verschillende breedtes 200, 300 en 400 breed. Vanaf €31.00 p/mtr. De Novilon Viva is verkrijgbaar in veel verschillende dessins in hout en marmerstucturen, de gemakkelijke vloer om te onderhouden, door zijn speciale toplaag is vuil heel makkelijk te verwijderen, Novilon krult en krimpt niet. Verkrijgbaar in 3 verschillende breedtes 200, 300 en 400 breed. Vanaf €38.50 p/mtr Kom voor meer informatie vrijblijvend naar onze winkel.

John van Zadel Interieurverzorging