Foto: Fatboy

Discover Fatboy's Living Room

Naast hangmatten, loungesets en verlichting voor buiten, heeft Fatboy ook alles in huis om je binnenruimte in te richten.

18 September 2023

Zodra je Sumo Sofa ziet, weet je het: dit is een Fatboy-bank. Stevig en sterk, stoer en stijlvol. En maximaal royaal, wat z'n ontwerp meteen iconisch maakt. Sumo Sofas ontwerp is geïnspireerd op een verzameling kussens, maar zit vernuftig in en aan elkaar. Alle onderdelen van deze bank kun je makkelijk repareren of vervangen. En natuurlijk groeit of krimpt de modulaire Sumo Sofa met je mee. Het is moeilijk voor te stellen, maar mocht je toch ooit afscheid van 'm willen nemen, kun je de complete bank scheiden - en is álles recyclebaar.

OPBLAASBARE SALONTAFELS

Opblaasbare donuts als salontafels? Fatboy weet elke keer weer een feestje van je interieur te maken. Deze royale salontafels zijn bold van design en zo sterk en stevig dat je woonkamer er jarenlang plezier van heeft. Je had nog nooit zo’n stijlvol podium voor je drankjes. Drankje gemorst? Geen probleem. De hoezen, in dezelfde stof als Sumo Sofa, kunnen gewoon in je wasmachine.

SOFTIES

Met Dot Carpet en Bubble Carpet zet je de puntjes op de i en blaas je jouw woonkamer nieuw leven in. De zachte, met de hand ingeschoren, ronde vormen in het kleed zijn gecreëerd om een beetje speelsheid aan je huis toe te voegen. Dankzij de ronde patronen brengen deze designvloerkleden letterlijk en figuurlijk zachtheid op strakke en solide vloeren. Beschikbaar in twee formaten.

Voor meer informatie: https://www.fatboy.com/nl-nl

 

 

Reacties