Foto: Brabantia-recycling

DE VOLGENDE STAP IN RECYCLING!

Brabantia introduceert StepUp Pedaalemmers 10, 16 en 25L.

04 September 2023

Zet een nieuwe stap in recycling met de nieuwe Brabantia StepUp Pedaalemmers, gemaakt van gerecycled consumentenplastic. De 40 liter pedaalemmer kende je al, maar nu zijn deze duurzame bakken er ook in 10, 16 en 25 liter in Dark Grey, Jade Green en Light Grey. Gemaakt van 91% gerecycled afval, 99% recyclebaar en ontworpen voor het recyclen van afval. De StepUp Pedaalemmers hebben een handige labelhouder en passen overal. Een grote stap in het verbeteren van je recycling thuis. In de winkels vanaf september 2023, met 10 jaar garantie.

Love recycling

De StepUp Pedaalemmers, óók de nieuwe 10, 16 en 25 liter versies, zijn gemaakt voor recycling. Op meer dan één manier. Ze hebben bijvoorbeeld een click-on labelhouder en labels waarmee je makkelijk je persoonlijke recyclingprogramma opzet. Dankzij hun vriendelijke prijs en ruimtebesparende ontwerp kun je er bovendien een paar tegelijk neerzetten. En ook qua productie zijn ze behoorlijk groen: de StepUp Pedaalemmers zijn gemaakt van 91% plastic consumentenafval. Oh, en aan het einde van hun levensduur zijn ze voor 99% recyclebaar. Geen wonder dat de StepUp Pedaalemmer 40L in 2022 de Plastics Recycling Award won en alle StepUps Cradle to Cradle® gecertificeerd zijn op het Zilver-niveau.

Past overal

Ruimte nodig? Deze middelgrote tot kleine StepUp Pedaalemmers passen strak tegen de muur of in een hoek, dus je kunt in elke kamer afval scheiden. Zelfs het pedaal is gemaakt om uit je persoonlijke zone te blijven - het steekt niet uit. De StepUp Pedaalemmers zijn verkrijgbaar in Dark Grey, Jade Green en Light Grey. Dus zelfs hun kleur past perfect bij je interieur, of je nou wilt dat je afvalbakken eruit springen of juist niet opvallen.

Makkelijk

StepUp Pedaalemmers gaan open bij een lichte druk met je voet en sluiten zachtjes. Als je wilt, tenminste. Want als je het deksel met de hand openzet, blijft het open staan. Handig! Meer voordelen: alle StepUp Pedaalemmers hebben een grote greep aan de achterkant, zodat ze makkelijk te verplaatsen zijn. Uiteraard zijn er ook voor deze Brabantia afvalbakken PerfectFit Afvalzakken verkrijgbaar. Kies maat C voor de 10L afvalbak, maat D voor de 16L versie en maat J voor de 25L StepUp Pedaalemmer.

Reacties