Foto: Muurcirkel

De populairste muurcirkels van dit moment

Muurcirkels zijn tegenwoordig helemaal in de mode in Nederland.

Ninon 30 November 2023

Het zijn ronde kunstwerken die aan de muur hangen en ze kunnen echt iets speciaals toevoegen aan je kamer. Je hebt ze in allerlei stijlen, van abstracte kunst tot mooie landschappen. Er is echt veel variatie, want muurcirkels komen in allerlei maten en designs. Maar wat zijn de populairste van dit moment?

Schotse Hooglander

Deze muurcirkels met afbeeldingen van de majestueuze Schotse hooglander zijn een echte favoriet. Ze brengen een heerlijke natuurlijke sfeer in huis. Perfect voor zowel moderne als traditionele interieurs. Deze muurcirkels werken verrassend goed in een verscheidenheid aan instellingen. Ze zijn niet alleen voor binnen erg mooi, maar ook buiten aan een schutting of onder een overkapping zorgen ze voor een uniek accent.

Oude meesters

Voor de kunstliefhebbers zijn er muurcirkels die klassieke kunstwerken van oude meesters tot leven brengen. Deze cirkels bieden een betaalbare manier om beroemde schilderijen in huis te halen, en geven een elegante en tijdloze uitstraling. Of je nu houdt van de werken van Van Gogh of Rembrandt, deze cirkels maken kunst toegankelijk en stijlvol.

Natuur

Breng een stukje natuur in huis met een muurcirkel die natuurlijke taferelen toont. Van weelderige bossen en majestueuze bergen tot de rustgevende oceaan, deze cirkels zijn een fantastische manier om een ruimte te verbeteren. Ze passen goed in elk interieur en bieden een kalmerende en rustgevende sfeer.

Bloemen en planten

Voor degenen die houden van een beetje groen maar geen groene vingers hebben, zijn muurcirkels met bloemen en planten de perfecte oplossing. Deze cirkels brengen de natuur in huis zonder dat je ze water hoeft te geven. Combineer verschillende bloem- en planten cirkels om een levendige en kleurrijke muur in de tuin te maken.

Kinderen

De kinderkamer opfleuren is eenvoudig met muurcirkels speciaal ontworpen voor de kleintjes. Kies uit een scala aan schattige en kleurrijke ontwerpen met leuke tekeningen, teksten of afbeeldingen van babydiertjes. Deze muurcirkels zijn niet alleen een leuke toevoeging aan de kamer, maar ook een manier om de kamer wat persoonlijker te maken.

Dieren

Dieren muurcirkels zijn fantastisch voor dierenliefhebbers en maken een ruimte levendig. Je hebt de keuze uit exotische dieren of juist schattige huisdieren. Er zijn foto's van bijna alle continenten en daarom heb je veel opties om uit te kiezen.Stel je voor dat je woonkamer opfleurt met een brullende leeuw, een hangende panda of zelfs een kleurrijke papegaai.

Teksten

Muurcirkels met teksten zijn perfect voor wie van inspirerende of betekenisvolle citaten houdt. Denk aan inspirerende quotes tot grappige spreekwoorden. Deze passen in elke kamer, van de woonkamer tot de studeerkamer. Deze cirkels zijn vaak minimalistisch met een focus op de tekst, waardoor je op een subtiele manier je persoonlijkheid kunt uiten. Een muurcirkel met een motiverende quote bijvoorbeeld, kan een bron

Reacties
Anderen bekeken ook