Foto: blomus_Untitled_Session0943_BOUCLE

Blomus Soft Values

November 2022 - Van jacquard tot chenille, van denim tot fluweel, stoffen brengen visuele en fysieke textuur in elk interieur.Afgezien van de praktische overwegingen, zal het juiste textiel het gevoel

18 November 2022

SOFT VALUES

November 2022 - Van jacquard tot chenille, van denim tot fluweel, stoffen brengen visuele en fysieke textuur in elk interieur. Hoewel ze misschien niet de eerste overweging zijn bij het inrichten of opknappen van een ruimte, zorgt een warme deken of een zacht kussen voor een mooi accent en biedt extra comfort, zowel binnen alsook buiten. Afgezien van de praktische overwegingen, zal het juiste textiel het gevoel accentueren en kleur toevoegen, waardoor elke ruimte een gezellige sfeer krijgt. Met dit in gedachten lanceert blomus een collectie kussens. Het kleurenpalet varieert van rustgevende neutrale tinten tot tinten van groen, blauw en rood, in een zorgvuldig samengesteld assortiment van drie stoffen – Bouclé, Chenille en Velvet.

Het grootste deel van de collectie zijn de bouclé kussens. Het unieke weefproces van bouclé geeft dit luxueuze textiel zijn stijlvolle en verfijnde esthetiek. Ongeacht het gebruik, deze klassieke stof met zijn geluste onregelmatige oppervlak en superzacht comfort is de voor de hand liggende keuze. De bouclé kussens zijn verkrijgbaar in vier maten en acht smaakvolle kleuren, waardoor er een veelheid aan individuele combinaties mogelijk is die in vrijwel elk interieur passen.

 

Daarnaast zijn er de chenille kussens, die de vele kwaliteiten van deze stof optimaal benutten. De weving van twee draden creëert een elegant discreet gemêleerd effect dat wordt omlijst door zwarte biezen. Drie maten en vier kleuren zorgen voor eindeloze combinaties - en voor een geïndividualiseerde look die textuur, kleur en persoonlijkheid toevoegt aan elke ruimte. 

De velvet kussens geven een luxueus gevoel en hebben een uitzonderlijke zachtheid. De geschiedenis van fluweel is rijk en tot op de dag van vandaag ademt het zachte textiel luxe uit. De velvet kussens zijn in drie maten en acht kleuren verkrijgbaar en zijn afgewerkt met een zwarte bies. Met de vele maten en kleuren die beschikbaar zijn, kunnen unieke combinaties worden gemaakt - of creatief worden gecombineerd met blomus kussens in chenille of bouclé.

Alle kussens hebben een OEKO-TEX®-certificaat en zijn ontworpen om het interieur een knusse textuur, warmte en zachtheid te geven. Of het nu op een bank of loungestoel is, of als een decoratief element in de slaapkamer, de textuur van de stoffen zullen bijdragen aan de algehele zachtheid van een ruimte.

Verkoopprijzen kussencollectie
Chenille vanaf € 24,95
Bouclé vanaf € 29,95
Velvet vanaf € 39,95

www.blomus.com 

 

Meer van Blomus
Reacties
Anderen bekeken ook