Partner

Expert IJmuiden

Welkom bij Expert IJmuiden! Wilt u een nieuwe televisie, wasmachine, inbouwvaatwasser, koelkast, stofzuiger of laptop kopen? Bij Expert IJmuiden ontvangt u advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp om het product te vinden dat aan uw wensen voldoet. Onze ervaren verkopers helpen u graag de juiste keuze te maken.

Bedrijfsoverzicht Expert IJmuiden

QLED TV van Samsung QE55Q9F

Met de 55" Samsung QE5Q9F QLED TV 2018 ben je verzekerd van perfect beeld. 

Het 'Zwarte gat op (of voor) de muur is verleden tijd!

Door meer dan een miljard kleuren kijkt je je favoriete programma's en films met realistische, nauwkeurige en levendige kleuren. Ontdek de kleinste kleurdetails in elke scène alsof je midden in de actie zit.

Laat de woonkamer niet meer domineren door een zwart scherm, maar geef je interieur een nieuwe dimensie met de Ambient Mode. Door die technologie is de televisie zelfs mooi als hij uit staat. De Ambient Mode verandert de tv namelijk in een eigentijds scherm dat zich perfect aanpast aan je woonkamer. Het “zwarte gat” op (of voor) de muur is daarmee verleden tijd.Laat de woonkamer niet meer domineren door een zwart scherm, maar geef je interieur een nieuwe dimensie met de Ambient Mode. Door die technologie is de televisie zelfs mooi als hij uit staat. De Ambient Mode verandert de tv namelijk in een eigentijds scherm dat zich perfect aanpast aan je woonkamer. Het 'zwarte gat' op (of voor) de muur is daarmee verleden tijd.

Voordelen van de Samsung QE5Q9F

Geniet van fenomenale beelden met veel diepte en hoge contrasten:
- Randloos design
- Hang de tv strak aan de muur met de No Gap Wall-Mount
- Ambient Mode past de tv aan je kamer aan
- Samsung QE55Q9F: tv-kijken in stijl

Eenvoudig en modern

Door het randloze design ga je helemaal op in het beeld. Samen met de gestroomlijnde achterkant, zonder zichtbare bedrading zorgt dat voor een geweldige aanblik. Of deze tv nu op een voet staat of aan de muur hangt, je hele interieur knapt ervan op. Met de No Gap Wall-Mount hang je hem zelfs strak tegen de muur. Een tv die er van alle kanten fraai uitziet en perfect in je woonkamer past.

Smart Hub, Smart View

Netflix, Youtube, Spotify. Samsung Hub toont alle content overzichtelijk op één scherm. Via de handige miniatuurweergaven vindt je snel wat je wil kijken. Met de Smart View app bedien je alles probleemloos met je smartphone.

Meer lezen over
'QLED TV van Samsung QE55Q9F'?

meer van deze professional

QuickDrive: Tot 2 keer zo snel wassen

Quickdrive zorgt ervoor dat wassen tot 2 keer zo snel g...

Amerikaanse koelkast SAMSUNG RS67N8211S9

Deze Amerikaanse koel-vriescombinatie van Samsung maakt...

Samsung The Frame UE55LS03

Transformeer de tv in een kunstwerk. De UE55LS03 van Sa...

Toon alle 5 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.