Foto: sharp-ultra-hd-televisie

Sharp Ultra HD-televisie

Meer details dan ooit met Sharp Ultra HD-televisie.

Sharp lanceerde onlangs haar UD20-serie Ultra HD-TV’s. De UD20-serie beschikt over een 4K-resolutie: vier maal hoger dan die van zijn Full HD-collega’s. Dit nieuwe model is THX-gecertificeerd, biedt uitstekend geluid dankzij de Yamaha AudioEngine en beschikt over een slanke aluminium schermrand. Naast het 60-inch formaat introduceert Sharp een 70-inch model die de kijker bij films, sport en overige content een scherpe en realistische kijkervaring biedt.

De grote schermen geven het beeld zeer gedetailleerd weer, waardoor slechts een kijkafstand van 1,2 meter tot het scherm (60-inch) nodig is, in tegenstelling tot 2,4 meter bij Full HD-televisies. Een UD20-TV past daardoor in iedere kamer. Dat geldt ook voor het design: dankzij de hoogwaardige aluminium afwerking en de dunne omlijsting ziet de TV er prachtig uit in iedere ruimte.

De UD20-TV’s zijn uitgerust met de kenmerkende Sharp-technologie om beelden nog gedetailleerder en realistischer weer te kunnen geven. Zelfs donkere scènes, landschappen en huidtinten zien er scherper en natuurlijker uit. Sharps speciale Super High Resolution Image Engine schaalt de signalen die niet in UHD zijn opgenomen op zodat ze bijna 4K lijken. De nieuwe TV’s zijn tevens THX-gecertificeerd, een belangrijke waardering voor beeld- en geluidskwaliteit.

Draadloos streamen

Deel video's, foto's, games en apps via het grote UD20-scherm dankzij de Wireless Streaming-technologie, waarmee eenvoudig de inhoud van een smartphone of tablet weergegeven kan worden. Met behulp van de Sharp Aquos Remote Lite-app is het mogelijk om de TV te bedienen met stem- en handgebaren. Via Aquos Net+, de Smart TV-portal van Sharp, biedt de UD20-serie direct toegang tot Netflix, Uitzending Gemist en een reeks andere video on demand-diensten zoals YouTube.

De Sharp LC-60UD20EN (60 inch) en LC-70UD20EN (70 inch) zijn later deze maand in de winkel verkrijgbaar voor een aanbevolen verkoopprijs van respectievelijk € 3.299,00 en € 4.999,00.

Meer informatie: www.sharp.nl 

Publicatiedatum: 7 september 2014

Reacties