Foto: 2015/Philips-dect-designlijn.jpg

Philips dect designlijn

Philips voegt nog meer tijdloze klassiekers toe aan zijn dect designlijn.

De laatste toevoeging aan de dect designrange van Philips is de Luceo. Deze draadloze huistelefoon combineert strak design met functionaliteit die net weer een stapje verder gaat. In stijlvol wit en zwart is de telefoon een toevoeging aan ieder interieur. Door zijn audio-ervaring weet Philips in ieder van zijn telefoontoestellen een perfect geluid te bewerkstelligen. Dat is te merken bij zowel het spreken als bij het luisteren.

Philips Luceo

De telefoonbasis van de Philips Luceo heeft een display dat, naar wens, de tijd of naam van de beller toont. De handset laadt zich op als hij op de basis staat. Daardoor kun je altijd tot zestien uur lang bellen of kan hij tot 250 uur standby staan. In het telefoonboek kun je tot drie nummers per contact opslaan. Van die contacten kun je er overigens wel honderd kwijt op de telefoon. Er zijn verschillende andere functies zoals blacklist (tot vier nummers blokkeren), stiltemodus (ringtone uitschakelen voor een bepaalde periode) en oproepen blokkeren (bepaalde nummers kunnen niet gebeld worden). Met al deze features verbruikt de telefoon minder dan 0.75 watt.
De Luceo is verkrijgbaar vanaf €79.

Philips Mira

Bekroond met prijzen zoals de Reddot- en Good Industrial Design-awards, is de Philips Mira de basis van de design-familie. De Mira is één van de eerste telefoons die een speels maar toch strak ontwerp combineert met een geweldige gebruikerservaring. Denk daarbij aan een helder en natuurlijk stemgeluid. Je slaat eenvoudig tot honderd voorkeursnummers op in de telefoon en wil iemand een bericht achterlaten op je ingebouwde antwoordapparaat, dan kan hij tot dertig minuten aan berichten kwijt. Handsfree bellen gaat ook eenvoudig vanaf deze set. Net als overschakelen op een modus waarbij je zo min mogelijk energie verbruikt, de eco-modus.
De Philips Mira is verkrijgbaar vanaf €59.

Philips M8 Wood

Een andere telefoon die echte luxe ademt, is de M8 Wood. Deze telefoon is een uitbreiding van de M8 die in 2013 op de markt kwam. Door het gebruik van echt hout van de Amerikaanse eik in de hoorn van het toestel, heeft ieder model een unieke kleur en nerfstructuur. Het scherm van de telefoon is helder en groot en ook de knoppen zijn aanzienlijk van formaat. Het toestel heeft verschillende geluidsprofielen, speciaal gecreëerde, afzonderlijke beltonen en een handsfree-functie.

De handset wordt altijd opgeladen, hoe hij ook op het basisstation wordt geplaatst. Volledig opgeladen bel je achttien uur en staat hij 250 uur stand-by. Het stroomverbruik in standby-modus is minder dan 0,75 W. De Philips M8 is verkrijgbaar voor € 129.

Philips Linea

De draadloze telefoon Philips Linea neemt weinig ruimte in en is een aanwinst voor ieder interieur waar minimalisme de boventoon voert. Het basisstation is verzwaard, waardoor de telefoon stabiel staat en eenvoudig te bedienen is. Je haalt de hoorn eenvoudig los van het basisstation en kunt meteen bellen. Als het toestel volledig opgeladen is, kun je wel zestien uur lang bellen en 25 minuten opnemen met het antwoordapparaat. In het telefoonboek kun je ook nog eens vijftig namen kwijt.

In de ‘eco plus’-stand is het basisstation bovendien energieneutraal. Dat maakt de Linea ideaal voor de milieubewuste beller. Hij is verkrijgbaar in wit en zwart en heeft een adviesprijs vanaf €39.

Philips Scala

Voor de bellers die liever een bedraad toestel hebben, is er ook een designversie beschikbaar. De Scala heeft een klassieke vormgeving waar een duidelijk moderne draai aan is gegeven. De Scala heeft een kantelbaar en daardoor altijd gemakkelijk afleesbaar LCD-scherm, en een verzwaarde hoorn voor comfortabel telefoneren. Je kunt hem ophangen of gewoon wegzetten. Heb je een gesprek gemist, dan zie je een LED-lampje knipperen en ook bij stroomuitval kun je hem gewoon gebruiken.

De Scala biedt ook een uitstekende geluidskwaliteit. Het toestel is geschikt voor gebruik met hoortoestellen en biedt de ideale balans tussen exacte akoestische eigenschappen en digitale geluidsverwerking. De grote knoppen zorgen daarnaast dat hij gemakkelijk te bedienen is. De Scala is verkrijgbaar in wit en zwart en kost €29.

Meer informatie: www.philips.nl

Publlicatiedatum: 17 maart 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties