Foto: press_2013//marmitek-bluethooth-speakers-boom.jpg

Marmitek bluetooth speakers Boom Boom

Beluister de muziek via de smartphone of (tablet)PC beluisteren via HiFi speakers

Marmitek bluetooth speakers Boom Boom. Beluister de muziek via de smartphone of (tablet)PC beluisteren via HiFi speakers.

CD's zijn uit, streaming muziek is in! Vandaag de dag luistert men naar muziek via on demand streaming muziekdiensten als Deezer, Grooveshark, Rara.com, Music Unlimited, Spotify of bijvoorbeeld Ziggo. Of je kiest uit één van de vele internetmuziekzenders die volledig zijn afgestemd op een bepaald genre muziek. Van Elvis- tot kinderradio en van klassiek tot reggae. Daarnaast hebben we vaak onze favoriete muziek in MP3 formaat op onze telefoon of tablet pc staan.

Hoe luister je naar deze muziek?
De kwaliteit van de speakers in je smartphone of tablet is vaak beperkt. Veel mensen hebben daarom een oplossing gezocht in zogenaamde speakerdocks. Hiermee speel je de muziek van je telefoon af via (vaak) goede geluidsboxen. Het nadeel hiervan is echter dat je je telefoon in het dock moet zetten en dus iedere keer daar naartoe moet lopen wanneer je van liedje wilt veranderen óf wanneer je gebeld wordt.

Kan dit ook anders?
Marmitek, specialist in muziek streamen via Bluetooth, heeft hiervoor meerdere oplossingen. Iedere smartphone en tablet pc is tegenwoordig uitgerust met een goede Bluetooth zender, geschikt om muziek in hoogwaardige kwaliteit te streamen.

Marmitek heeft 2 kleine kastjes op de markt gebracht die de muziek uit de lucht halen en via de speakers van je HiFi installatie afspelen. Zogenaamde Bluetooth muziekontvangers. Hierdoor combineer je het gemak en de flexibiliteit van persoonlijke mobiele muziek met de kwaliteit van je HiFi speakers. Het beste van twee werelden.

Bluetooth muziekontvanger
Vorig jaar heeft Marmitek de BoomBoom 75 op de markt gebracht. Deze Bluetooth muziekontvanger met ingebouwde accu is beschikbaar voor slechts € 35,95 en is vanaf begin af aan al een enorm succes.

BoomBoom 90
Vandaag introduceert Marmitek de BoomBoom 90. Dit is een High end aptX Bluetooth muziekontvanger.
Dat deze aptX ondersteunt betekent dat hij zelfs de nieuwste, meest hoogwaardige Bluetooth techniek om muziek te streamen ondersteunt.

Daarnaast is de BoomBoom 90 voorzien zowel een analoge als een digitale audio uitgang. Wanneer je de digitale (Toslink) uitgang gebruikt blijft de geluidskwaliteit nog beter behouden.
AptX Bluetooth muziekontvanger

De BoomBoom 90 heeft een adviesprijs van € 69,95.

Voor meer informatie en verkooppunten: www.marmitek.com.

Publicatiedatum: 28 december 2012

Reacties