Foto: /278348.jpeg

Liefde gaat door de oren

Trakteer je geliefde op een geweldige muziekbeleving.

Trakteer je geliefde op een geweldige muziekbeleving.

Op welke manier kun je je partner beter het hof maken dan met muziek? Of het nu met de klassieke klanken van Chopin gebeurt, met het sensuele stemgeluid van Marvin Gaye of met jullie favoriete nummer van Rammstein; met muziek kun je heel goed duidelijk maken wat je voor iemand voelt. Dus waarom trakteer je je liefste niet op een radio in de kleur van de liefde?

 

De limited edition Ruark Red R1 Mkll is een rode, glossy versie van de R1 tafelradio. De radio’s van Vita Audio zijn met zorg geproduceerd en dat is terug te horen in de sublieme geluidskwaliteit. Door de handgemaakte casing met rode pianolak krijgt de radio een warme, retro uitstraling.

De R1 is even gemakkelijk in het gebruik als een iPod. En met de optionele draagtas (Carry Pack) en oplaadbare batterij (Battery Pack) is de radio ook gemakkelijk mee te nemen naar plekken waar geen stroom voor handen is. Een romantische voorjaarspicknick in het park wordt nog leuker met je favoriete muziek bij de hand.

De R1 Mkll heeft een gemakkelijk te lezen display, een mogelijkheid om je iPod of iPhone er op aan te sluiten en een wekfunctie. Daardoor is de radio ook perfect te gebruiken in de slaapkamer. Met de R1 kun je in elke ruimte van het huis samen op en top genieten van je favoriete muziek.

Publicatiedatum: 20 januari 2012

Meer informatie over de R1 Mkll vind je hier: www.vitaaudio.com

Reacties