Foto: press_2013/jamo-speaker-lijn-studio.jpg

Jamo speaker Studio Serie

Jamo vernieuwt speakerlijn Studio Serie: geluidskwaliteit staat voorop.

Het Deense audiomerk Jamo, onderdeel van de Klipsch Group, heeft een vernieuwde versie van de zeer bekende en populaire speakers Studio Series op de markt gebracht. De speakers zijn speciaal ontworpen voor de veeleisende luisteraar en leveren moeiteloos een perfecte geluidsweergave die zorgt voor een intense muziekbeleving.

'Met de vernieuwde Studio Serie heeft Jamo de gebruikservaring naar een hoger level weten te tillen door de bestaande geluidskwaliteit naar een nog hoger niveau te tillen in combinatie met een aanpassing van het design', zegt Scott Smith, industrieel ontwerper bij Jamo. 'Het resultaat sluit geheel aan bij de traditie van Jamo, waarbij producten beschikken over een Deens design met natuurlijke structuren en strakke vormen, zachte lijnen in grijstinten.'

De nieuwe modellen bestaan uit drie vloerstaanders (S 628, S 626, and S 526), een boekenplank speaker (S 622) en een center channel speakers (S 62 CEN). De modellen zijn verkrijgbaar met in de kleuren white ash, black ash en dark apple.

Alle Studio Serie speakers beschikken over kristalheldere soft dome tweeters, die voorzien zijn van Waveguide technologie. Tevens beschikken de speakers over krachtige aluminium midrange drivers en vernieuwde woofers. De subwoofer is voorzien van slanke lijnen en daarmee meer in lijn met de speakers.

De speakers van de Studio Serie zijn per direct bij geselecteerde verkooppunten in Nederland verkrijgbaar.

Meer informatie: www.havoned.nl of www.jamo.com

Publicatiedatum: 19 december 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties