Design stekkerblok Punkt ES 01


Van kabel-chaos naar strak designobject met intelligent stekkerblok Punkt ES 01.

Het gerenommeerde Zwitserse merk Punkt., in Nederland vertegenwoordigd door Audiac, lanceert de ES 01. Dit intelligente design stekkerblok is ontworpen om een veelvoorkomend lifestyle-probleem op te lossen: de wirwar van snoeren.

De jonge Colombiaanse designer Georges Moanack ontwierp de ES 01 met art director Jasper Morrison. De ES 01 combineert de frisse blik van Georges Moanack met het talent en de ervaring van Jasper Morrison wat resulteerde in een ingenieuze oplossing voor een alledaags probleem.

Naast het moderne design, biedt de ES 01 ook praktische voordelen. Door de flexibele layout van de stopcontacten passen maar liefst vijf stekkers in de ES 01. Alle snoeren komen netjes samen in de ES 01, verborgen onder de slank afgeronde deksel. Geen verstopte stopcontacten onder meubilair, niet meer bukken om stoffige kabels uit de knoop te halen. Van kabel-chaos naar een strak designobject voor in huis of op kantoor.

Punkt. ES 01 heeft een ingebouwd beveiligingssysteem zodat doorgebrande zekeringen geen gevaar vormen, omdat deze automatisch worden afgesloten van de rest van het apparaat. De aan/uit knop aan de bovenkant van de ES 01 zorgt voor verminderd energieverbruik doordat het alle stroom afsluit van de ingeplugde stekkers. Een zacht, wit led-licht geeft de energiestatus aan. Door de deksel zijn alle stekkers veilig opgeborgen voor kleine kinderhandjes.

Meer informatie: www.audiacliving.nl

Publicatiedatum: 1 november 2014

AANBEVOLEN

Versterkers

Buizen of transistor versterker? 

Platenspelers

Vraag aan de echte liefhebber wat vandaag het mooiste klinkt in natuurlijkheid

Ben je toe aan een nieuwe muziekinstallatie? Kies dan voor een draadloos muzieksysteem.

Van termen als bluetooth, wifi, DLNA en AirPlay krijgen de meesten van ons al di...

Tiver Decoratie & Sierkussens

Met decoratie zoals accessoires en sierkussens, maak je je interieur helemaal co...

Advertentie