Foto: Ocean_hues_arte

Arte bekleedt het interieur oceaanblauw

Wandbekleding die knipoogt naar het mysterieuze zeeleven creëert een ontspannen sfeer in het interieur

03 Mei 2024

De oceaan is een letterlijke poel van kleur en licht, waar blauw in al haar schakeringen zijn schoonheid tentoonstelt. Kies het ruime sop en vaar tot ver over de horizon, richting designoorden en ongekende interieurschatten. Wandbekleding die knipoogt naar het mysterieuze zeeleven creëert een ontspannen sfeer in het interieur – vooral wanneer je het afwerkt in hoogwaardig blauw. Arte blaast de wind in je zeilen en doet je belanden in een rustgevende thuishaven, omgeven door een rijk en sereen blauw kleurenpalet.

Ocean Hues

Naar waar brengt de zee je? Houd je halt op het tropische eiland Maui, in de weelderige wandbekleding uit de Lanai collectie van Arte? Het Pruisische blauw van de linnen bekleding wordt afgewerkt met delicate palmbladeren die je alvast de zilte zeelucht toewuiven. Of ga je liever richting het Oosten? Voor het Shibumi dessin vond Arte inspiratie uit de Japanse tradities, voor een uniek 3D-effect met een velvetafwerking.

Breng ode aan het koninklijke karakter van blauw met de Papillon bekleding in een rijk turquoise: gemaakt van 100% Dupionzijde is het een hoogwaardige designparel die het interieur naar een hoger niveau tilt. Ook de Ghicha Silk wandbekleding wordt vervaardigd van zijde en in een prachtig blauw doet het je dromen van paradijselijke wateren.

Reacties