Foto: 2022/Hisense-gaat-de-Nederlandse-was-doen.jpg

Zeg Hi! Hisense gaat de Nederlandse was doen

Hisense Essential en Advanced wasmachines en drogers hebben intuïtieve bediening en voorzien van de nieuwe technieken die energie, kosten en tijd besparen.

18 Juni 2022

De Advanced serie onderscheidt zich van de Essential serie door haar design en luxere functionaliteiten zoals de stoomfunctie, waardoor wasgoed zo goed als kreukvrij uit de machine komt. Zowel de Essential als de Advanced serie hebben een stille Inverter Motor, een extra grote deuropening en worden in Europa geproduceerd. Alle Essential en Advanced wasmachines zijn voorzien van energielabel A.

Hisense Advanced wasmachines en warmtepompdroger – Lean & Clean

De Hisense Advanced serie bestaat uit twee wasmachines en een warmtepompdroger. De Hisense WFGA901619VMQ wasmachine met een vulgewicht van 9 kilo, energielabel A, maximaal 1600 toeren en 14 wasprogramma’s is het topmodel. Dose Assist geeft precies aan hoeveel milliliter wasmiddel nodig is en met de Allergy Steam wordt 99,9% van de bacteriën, samen met allergenen zoals huisstofmijt en huidschilfers, verwijderd. Bovendien zorgt de stoomfunctie ervoor dat kleding minder of zelfs helemaal niet gestreken hoeft te worden. Met het Power Wash programma doe je in minder dan een uur de was, ideaal voor drukke dagen en het bespaart bovendien energie. De WFGA8016VMQ 8kg Advanced wasmachine kreeg in mei het Best Reviewed label van Kieskeurig.nl.

De Hisense DHGA8013L Advanced is een warmtepompdroger, wat de meest energiezuinige soort droger is. Hierdoor is het niet alleen beter voor het milieu, maar bespaart het ook veel energiekosten. De wasdroger werkt met de Twin Flow Technologie, een tweezijdige luchtstroom die ervoor zorgt dat de was gelijkmatig gedroogd wordt zonder verstrikt te raken, ongeacht hoeveel was er in de trommel zit. Met de Ion Refresh functie wordt kleding in 30 minuten weer fris zonder te wassen. De Hisense DHGA8013L wasdroger met energielabel A+++ heeft een vulgewicht van 8 kilo, is voorzien van handige trommelverlichting en heeft 14 programma’s, waaronder een stoomprogramma.

Hisense Essential wasmachines en condens- en warmtepompdroger

De Hisense Essential serie bestaat uit twee wasmachines en twee drogers. De WFGE801439VMQ en WFGE901439VMQ Essential wasmachines met Inverter motor hebben een Allergy Steam functie, Pause & Add en trommelreiniging. De modellen hebben energielabel A, een respectievelijk vulgewicht van 8 en 9 kilo en 16 programma’s. De duurzame wasmachines hebben een Quicker Wash functie waarmee ieder programma in te korten is. Zo kan zelfs het Power Wash programma van 59 naar slechts 32 minuten ingekort worden.

De Hisense Essential DCGE803 is een condensdroger met een vulgewicht van 8 kilo, de DHGE903 is een warmtepompdroger met een gewicht van 9 kilo. Beide drogers hebben 16 programma’s. De DHGE903 warmtepompdroger met energielabel A++ heeft een Inverter Motor en is voorzien van de Twin Flow Technologie, een tweezijdige luchtstroom die ervoor zorgt dat de was gelijkmatig gedroogd wordt zonder verstrikt te raken, ongeacht hoeveel was er in de trommel zit.

Kijk voor meer informatie op www.hisense.nl.

Reacties