Foto: LSPX-S3_speaker-sony

Sony LSPX-S3 Glass Sound Speaker: gezellige sfeer en kristalhelder geluid

Met zijn organische glazen tweeter en kaarslichtmodus is de draadloze Sony Glass Sound Speaker een perfecte combinatie van licht en geluid.

De minimalistische, elegante draagbare speaker voor in huis biedt een uitstekende geluidskwaliteit. De LSPX-S3 beschikt over Advanced Vertical Drive Technology. Deze technologie maakt van drie aandrijvers die onopvallend aan de achterzijde van het organische glas zijn bevestigd en de volledige glazen tweeter laten trillen. De LSPX-S3 levert heldere, krachtige hoge tonen via de organische glazen tweeter en verspreidt het geluid gelijkmatig over de ruimte. Geniet van favoriete muziekstijlen, terwijl ook een gezellige sfeer verzekerd is.

Bovendien heeft de LSPX-S3 een 46mm luidsprekereenheid voor evenwichtige middenfrequenties en een passieve radiator voor heldere lage tonen. Kies voor diepere bassen de 'Bass Boost Mode' in de Sony | Music Center App. De LSPX-S3 is Bluetooth-compatibel en is uitgevoerd met LDAC-technologie voor geluidsoverdracht van hoge kwaliteit.

Het is tevens mogelijk om twee Glass Sound Speakers met elkaar verbinden voor een stereo-effect: een linker en een rechter geluidskanaal.

Past in elk interieur

Of je er nu mee wakker wordt of er 's avonds sfeer mee schept, de elegante vormgeving van deze speaker past naadloos in elk interieur. De basis van deze speaker heeft een minerale zilverkleur met satijnfinish en een onderzijde van textiel. Het subtiele design, het gladde oppervlak en de hoogwaardige metaalfinish maken dat de LSPX-S3 in elk ruimte op zijn plek is.

Verlicht de nacht

Verhoog de sfeer in huis met het kaarslichteffect. Deze instelling zorgt voor een subtiele verlichting die flakkert als een kaars: helder voor algemeen gebruik of zachter voor 's avonds. Het lampje is zelf zo instelbaar dat het met de muziek meebeweegt. De LSPX-S3 heeft vier verschillende belichtingsmodi en 32 helderheidsniveaus. Het is mogelijk om de helderheid aan te passen aan de stemming door over de aanraaksensor te vegen.

De Glass Sound Speaker is de ideale metgezel 's avonds, voor een ontspannen moment met muziek en zacht licht. Stel de sleep timer in en geniet van een relaxte sfeer in de slaapkamer. De LSPX-S3 heeft tevens een ingebouwde microfoon om overal in huis gesprekken te beantwoorden. Dat maakt thuiswerken heel wat prettiger.

De LSPX-S3 is klein en compact. Dankzij de batterijduur van tot wel 8 uur en de handige USB Type-C oplaadmogelijkheid is het mogelijk om hem overal mee naartoe te nemen voor een gezellige sfeer met licht en muziek.

Spotify push & play functie

Afspelen van muziek is eenvoudig via een smartphone of tablet en ingebouwde Bluetooth-adapter van de LSPX-S3. De speaker is tevens compatibel met NFC One-Touch voor nog sneller en handiger koppelen. Tevens heeft dit model een handige "Push & Play"–functie. Via een speciale knop op de speaker zijn de meest gedraaide nummers van Spotify Connect te streamen zonder deze op te hoeven zoeken.

Milieuvriendelijk ontwerp

De luidspreker is niet alleen stijlvol vormgegeven: ook aan het milieu is gedacht. Het verpakkingsmateriaal van bevat minder dan 10% plastic. Daarmee laat Sony zien dat het de milieu-impact van zijn producten en werkwijzen actief wil beperken.

De LSPX-S3 is vanaf augustus 2021 verkrijgbaar in de Benelux voor € 350: www.sony.nl

Reacties