Maak jouw feestjes deze zomer nog persoonlijker

De Cricut machines maken het DIY’en leuker en gemakkelijker, jouw persoonlijke touch zal gegarandeerd monden doen openvallen.

04 Mei 2022

Creatief zijn is eenvoudiger dan ooit, dankzij de snijmachines van Cricut. Of je nu een ervaren maker bent of iemand die occasioneel creatief bezig is, de mogelijkheden zijn onbeperkt. T-shirts, stickers, labels en nog zoveel meer, ... als je het kan bedenken, kan je het personaliseren met een snijmachine van Cricut.

Als je een Cricut koopt, krijg je gratis toegang tot de software Design Space. Hierin kan je ontwerpen maken, uploaden en zoeken in de gigantische bibliotheek. Er is een groot gratis aanbod dat wekelijks verandert. Zoals deze 6 creatieve projectjes voor je volgende feest:

1. Gepimpte hapjes

Dit simpele (superschattige) knutselproject maakt de presentatie van je hapjes echt "next level".

2. Feestslingers


Voeg een feestelijke sfeer toe aan je buitenruimte met kleurrijke slingers.

3. Up your game


Spelletjes zijn altijd een goed idee om je gasten bezig te houden, en zeker als je er een persoonlijke touch aan gegeven hebt. Geschikt voor alle leeftijden!

4. Gepersonaliseerd picknickbestek


Al eens gedacht aan gepersonaliseerd bestek? Zo vinden je gasten hun bestek het hele feest terug, wat minder afwas betekent!

5. Tropisch picknickdeken


Breng een eenvoudig picknickdeken in tropische sferen met Cricut Iron-on.

6. Handige drankkaart


Creëer een prachtige drankkaart met vinyl, zodat je gasten weten welke drankjes er zijn. Of label de flessen zodat ze er geweldig uitzien.

Benieuwd naar de slimme snijmachines van Cricut? www.start2cricut.com

 

Reacties