Cadeautips van FUJIFILM

FUJIFILM geeft je een overzicht van de gaafste producten die absoluut niet mogen ontbreken in de collectie van de hobbyist. Echt iets voor Black Friday!

15 November 2020

Juist in deze gekke tijden zijn dit perfecte momenten om je vrienden, familie of jezelf eens lekker in de watten te leggen en te verrassen met toffe cadeaus.

FUJIFILM X-S10

Geschikt voor de fotograaf of videomaker van ieder niveau: de X-S10 is een compacte en lichtgewicht semiprofessionele systeemcamera uit de X-Serie. Met de X-S10 systeemcamera kan iedereen eenvoudig foto’s en video’s van professionele kwaliteit maken. Door zijn compacte afmeting en lage gewicht – hij weegt slechts 450 gram – kan deze camera bovendien gemakkelijk overal mee naartoe genomen worden. 

Meer info over de FUJFILM X-S10 is hier te vinden. Deze camera heeft een richtprijs vanaf €999,00.
(pre order promotie €200,- cashback icm XF55-200mm)

FUJIFILM  X-T4

De ultieme allround systeemcamera: de FUJIFILM X-T4 is in alle opzichten opzienbarend te noemen. Met alle vernieuwingen en verbeteringen is de X-T4 momenteel FUJIFILM’S meest geavanceerde model. De X-T4 is een systeemcamera die absolute topprestaties levert, zowel op het gebied van fotografie als bij video. Wist je trouwens dat de X-T4 dit jaar gekozen is als camera van het jaar bij de Eisa-awards? 

Meer info over de FUJIFILM X-T4 is hier te vinden. Deze camera heeft een richtprijs vanaf €1799,00.
(€200,- Cashback icm VG-XT4 grip)

FUJIFILM  FinePix XP140 

Het ultieme cadeau voor de fotografische avonturier is toch wel de FUJIFILM FinePix XP140. Deze camera is tot wel 25 meter diep waterdicht en kan dankzij de schokbestendige behuizing ook tegen een stootje. De optische beeldstabilisatie vermindert bewegingsonscherpte en de autofocus herkent je onderwerp automatisch via de oogdetectie-functie die scherpstelt op de ogen. Zo leg je acties altijd scherp vast. Via wifi stuur je eenvoudig beelden door naar je smartphone, tablet of computer.

Meer info over de FUJIFILM FinePix XP140 is hier te vinden. Deze camera heeft een richtprijs vanaf €189,00.

FUJINON XF16mm F2.8 R WR 

Ongerepte natuur of skylines van grote steden leg je vast met de FUJINON XF16mm groothoeklens. Dankzij de grote beeldhoek van deze lens past het brede beeld gemakkelijk binnen het kader van je foto. Neem deze compacte lens van 155 gram gemakkelijk mee tijdens een road- of citytrip in 2021. Deze lens is, door een maximaal diafragma van f/2.8, ook 's nachts goed te gebruiken en is spatwaterdicht en stofbestendig waardoor jij ook met minder goed weer toch het perfecte plaatje kunt schieten. 

Meer info over de FUJINON XF16mm F2.8 R WR is hier te vinden. Deze lens heeft een richtprijs vanaf €399,00.
(€50,- Cashback)

FUJIFILM Shoe Mount Flash EF-60 flitser

Handen te kort bij een shoot? Geen probleem met de FUJIFILM EF-60 flitser! De EF-60 is FUJIFILM's eerste radiogestuurde, draadloze clip-on flitser. Doordat deze flitser via een radioverbinding kan worden aangestuurd heeft de fotograaf meer vrijheid zodat deze zich kan focussen op het maken van de mooiste foto's. Deze flitser is compatibel met de FUJIFILM GFX- en X-serie camera's. 

Meer info over de FUJIFILM Shoe Mount Flash EF-60 flitser is hier te vinden. Deze flitser heeft een richtprijs vanaf €429,00.

 

Reacties