Foto: Occhio

3daysofdesign: met de nieuwe armaturenseries

Coro en Coro moon presenteert Occhio het nieuwe purisme in lichtontwerp

23 Juni 2024

Tijdens de 3daysofdesign van dit jaar verrast Occhio bezoekers met fascinerende hoogtepunten en innovaties. De ster van de show is de nieuwe Coro-serie, en in het bijzonder de Coro moon ‚spider‘-installatie – een zeer flexibele verlichtingsstructuur die kunst en licht combineert en nieuwe horizonten opent in het verlichten van tafels, ongeacht hun grootte of vorm.

De ontwerpfilosofie van Occhio is altijd gekenmerkt door purisme. Met de nieuwe minimalistische armaturen series Coro en Coro moon tilt Occhio zijn filosofie naar een nieuw niveau. Coro completeert het Occhio-productportfolio met slanke, elegante hangarmaturen met innovatieve “touchless control” en geavanceerde inbouw- en opbouwspots. De Coro-serie is verkrijgbaar met zoomoptiek of met de nieuwe, baanbrekende Occhio-fireball lichtbron, die zacht omgevingslicht combineert met een verblindingsvrij spotlighteffect.

Met de nieuwe, minimalistische Coro-armaturenserie breidt Occhio zijn toepassingsmogelijkheden nog verder uit. Samen met de innovatieve bedieningsmogelijkheden biedt het holistische productportfolio oneindige mogelijkheden in lichtontwerp en een ongekend plezier in gebruik – voor elke situatie en alle gebieden van het leven.

Met licht van Occhio kunnen architecten en interieurdesigners hun volledige potentieel realiseren en leefruimtes creëren die emoties opwekken. In de nieuw ontworpen Light Space van de showroom kunnen bezoekers genieten van de fascinerende ervaring hoe de sfeer van een ruimte volledig kan worden veranderd – met slechts een aanraking van je vinger.

Occhio staat voor een nieuwe lichtcultuur die de levenskwaliteit van mensen verrijkt.

www.occhio.com

Reacties