Foto: 2022/wonennl-droogbloemen.jpg

3 manieren om je woonkamer wat op te leuken

Het gebeurd wel eens dat je op zoek bent naar iets nieuws voor in je woonkamer.

28 Augustus 2022

Je wilt dan gewoon net even wat nieuwe dingen in je woonkamer zetten en deze zo een nieuwe sfeer geven en een beetje opleuken. Er zijn enorm veel manieren om je woonkamer op te leuken. In dit artikel sommen we drie simpele en relatief goedkope manieren voor je op. Zo helpen we je wat inspiratie op te doen!

Droogbloemen

Droogbloemetjes zijn tegenwoordig enorm populair en dat is niet zo gek. Droogbloemen zijn namelijk enorm leuk en in tegenstelling tot verse bloemen blijven ze erg lang mooi. Er zijn enorm veel verschillende soorten droogbloemen, waardoor je er altijd wel kunt vinden die prachtig bij jouw woonkamer staan. Je kunt natuurlijk zelf een boeket van mooie droogbloemen samenstellen, maar je kunt ook een mooi droog bloemen boeket kopen. Doe je dat, dan weet je zeker dat het boeket van goede kwaliteit is en dat alle bloemen perfect bij elkaar én jouw woonkamer staan.

Vazen en beeldjes

Op zoek naar andere decoratie, dan kun je ook kiezen voor vazen en andere beeldjes om weg te zetten. Wat leuke beeldjes in de boekenkast of op het dressoir en een mooi gevormde vaas op de eettafel of naast de vensterbank kan je hele woonkamer een andere look geven. Wil je nog wel iets leuks in de vaas zetten? Dan kun je voor een paar mooie pampas pluimen kiezen. Deze pluimen zijn eenvoudig, maar geven vaak net wat extra’s aan je interieur.

Schilderijen en fotolijstjes

De kans is groot dat je al wel wat fotolijstjes in je woning hebt staan. Logisch ook, het is leuk om een paar leuke foto’s van jou en bijvoorbeeld je familie, je vrienden of je huisdieren af te laten drukken. Ook een schilderij kan leuk zijn om op te hangen. Het uitzoeken van een schilderij is al een plezier op zichzelf, je kunt je dan namelijk echt verdiepen in een hoop verschillende stijlen.

Reacties