Foto: jee-o-04-douche-original.jpg

Proef het DNA van JEE-O, van binnen en buiten

Bijzonder design sanitair groeit uit tot lifestyle concept.

 

'What a feeling, dreams believing!' Douchen, baden en loungen met JEE-O is nog nooit zo overweldigend geweest! JEE-O® producten staan voor robuust en krachtig design dat kenmerkend is door zijn eenvoud en een uitstraling heeft die voor zichzelf spreekt. Verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, maar ook stoer en brutaal zoals JEE-O is. Het maakt haar tot een merk apart. 

Welcome to our World…

JEE-O is luxe, comfort en design, het laat je genieten. Al veel levensgenieters gingen voor en hebben een JEE-O douche, maar JEE-O biedt meer. Het merk is helder en herkenbaar en biedt je een identiteit, een persoonlijke (bewuste) keuze voor invulling van vrije tijd in en om het huis. Ze staat voor een moderne manier van leven. Ze speelt in op de toenemende trend naar zelfontplooiing, jezelf onderscheiden, dat kan middels haar design. De moderne wereldburger heeft behoefte aan producten en diensten waaraan zij zich kan meten. JEE-O wil je laten genieten van alle dingen in het leven, zoals vrijheid en design.

Concept JEE-O by Lammert Moerman

Al meer dan 20 jaar is Lammert Moerman in de sanitaire branche actief. Ooit begonnen als zelfstandig handelsagent voor Pyram badmeubels en SAM kranen en accessoires uit Duitsland. Hij zegt trots: 'We willen iedereen het JEE-O gevoel laten ervaren… Het beleven van douchen en baden in een grenzeloze, eindeloze sfeer. Ons DNA wordt wereldkundig gemaakt'. Rust en ruimte creëren voor lichaam en geest, in een sfeer van weelderige luxe, dat wil JEE-O bereiken met het bijzondere sanitair dat een unieke manier van beleven is geworden.

Hoogwaardig en duurzaam

Het strakke sanitair design voor binnen- en buiten met levenslange kwaliteit en garantie staat in de hoofdrol. Want gebruik van hoogwaardige materialen, daar gaat het om bij JEE-O. Met de douches uitgevoerd in geborsteld (mat) of gepolijst (diepglans) RVS en het harde Zuid- Afrikaanse Quartz steen waarvan de baden en waskommen zijn gemaakt. De beste materialen zijn gebruikt. Net zo belangrijk is dat JEE-O zorg draagt voor goede product ondersteuning en aftersales, door haar gespecialiseerde service en techniek afdeling. Een snelle en adequate afhandeling van montage, onderhoud en service staat bij JEE-O hoog in het vaandel.

Nieuwste aanwinst

De nieuwe 'Lazy's' en '69'- ers: 'easy going' comfortabele loungers voor je eigen relaxmoment, binnen en buiten te gebruiken. De Lazy's zijn open- en dicht te vouwen, dus eenvoudig te transformeren naar een zitkubus voor twee personen, en omgekeerd. Je kunt er heerlijk op zitten of slapen! De '69 is een lounge fauteuil en spreekt voor zich. Beiden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit polyester 840 – dit is een van de zwaarste materialen die er zijn. Bovendien te personaliseren met eigen label of logo. Uitgevoerd in zwart of wit. Alle andere kleuren op aanvraag. In grote een kleine aantallen leverbaar.

Meer informatie: www.jee-o.eu

Publicatiedatum: 25 september 2010

Reacties