Foto: villeroy en boch valentijnsdag aangepast

Voor elk type Valentijn de fijnste clichés

Wat doe jij met Valentijnsdag?

Het is bijna zover, Valentijnsdag. Een dag waarop alle clichés weer uit de kast worden gehaald. Elkaar verrassen met een romantisch etentje, naar de film, samen in bad of een lange wandeling maken. Ach, wat maakt het uit. Wij vinden dat een beetje cliché best mag op Valentijnsdag. Want zeg nou zelf, die clichés zijn er niet voor niets! Wij zetten ze voor je op een rijtje, of je nu single, net verliefd of al jarenlang samen bent.

Voor de single Valentijn; treat yourself

Geen Valentijn om mee te delen? Maak er dan zelf een feestje van. Wat dacht je van een avondje genieten in een private spa. Villeroy & Boch heeft verschillende whirlpools voor binnen en buiten, zoals een uitnodigende ronde variant. De massagejets zijn helemaal in te stellen volgens jouw voorkeuren. Muziekje aan, wijntje erbij en relaxen maar. Who needs a Valentine?

Voor de nieuwe liefdes; een romantisch begin

Jullie eerste Valentijn samen? Start de dag met een romantisch ontbijtje voor twee. En plof na een lange wandeling samen op de bank met een kop warme thee. De theepotten van Bredemeijer houden je thee extra lang warm (zoals de theepot Bella Ronde Bubbelegum.  Voor een originele avond: samen cocktails maken. Dat wordt gegarandeerd een feestje voor twee. Met de barcollectie van Leopold Vienna maak je thuis de lekkerste cocktails, like a pro!  Lekkere liefdescocktails zijn de Flirtini cocktail of de spannende Valentijnscocktail.

Sweets for my sweet

Geef je liever iets cadeau? Doe dan een leuke foto van jullie samen in een mooi fotolijstje, bijvoorbeeld van Zilverstad  Of trakteer op iets lekkers, zoals chocolade of snoepjes. Bewaar ze in de voorraadpotten van Wesco, met toepasselijke pastelkleurtjes. Zoeter wordt het niet...

Voor de steady Valentijn

Pak helemaal uit en verras je lief met een romantische avond. Maak zijn/haar lievelingseten klaar en dek de tafel romantisch met kaarsen. De waxinelichthouders uit de Coloured Delight collectie van Villeroy & Boch zijn multifunctioneel: je kunt ze ook gebruiken voor amuses of toetjes. Wel samen delen! Geef de tafel een romantische roze 'touch' met het gekleurde glaswerk uit de Boston Coloured collectie  En zorg er natuurlijk voor dat de champagne goed koud staat met de champagnekoeler van Leopold Vienna, want liefde mag gevierd worden!

Reacties