Foto: 2016/Villeroy-Boch-Wellness.jpg

Unieke wellness-ervaring met outdoor whirlpools van Villeroy & Boch

Villeroy & Boch levert hoogwaardige outdoor whirlpools die aan te passen zijn aan persoonlijke behoeften, zodat iedereen op zijn of haar eigen manier kan ge

Iedereen heeft andere voorkeuren als het om whirlpools gaat. De één wil een krachtige massage om stijve spieren los te maken en de ander wil ontspannen in een kalmerend bad.

Op maat gemaakte ontspanning – JetPacks voor een persoonlijke massage

Alle whirlpools van Villeroy & Boch zijn voorzien van JetPakTM II-technologie. JetPaksTM zijn de achterste delen van de zitplaatsen die zijn uitgerust met massagejets die afzonderlijk of tegelijkertijd kunnen worden geselecteerd. De 16 verschillende JetPaks kunnen via een kliksysteem eenvoudig met elkaar worden gecombineerd en verwisseld – ook als de whirlpool volledig met water is gevuld. U kunt kiezen uit de categorieën Sport, Wellness en Relax Flow Therapy. Combineer JetPaks uit verschillende categorieën voor een optimale massage. De massagefuncties kunnen individueel worden geregeld of u kunt een standaardinstellling selecteren. Dankzij de JetPak-technologie kunt u altijd genieten van een perfecte massage en uw favoriete zitplaats aanpassen aan uw persoonlijke behoeften – zelfs als er meerdere mensen tegelijkertijd gebruikmaken van de whirlpool.

Just Silence – persoonlijke massagefuncties in de Design Line

Om lichaam en geest te stimuleren of om tot rust te komen na een drukke dag – Just Silence van Villeroy & Boch is een flexibele spa met Europese strakke lijnen, gegoten in een sobere kubistische vorm. De LED-verlichting onder de smalle randen van het bad is voorzien van een timerfunctie. Met de individueel regelbare verlichting kan de outdoor whirlpool volledig worden verlicht. Dit zorgt in het donker voor een adembenemend effect.

Het ontwerp van Just Silence wordt geperfectioneerd door het gebruik van minimalistische kleuren. De kleur van de ombouw is Light Grey en zorgt voor een pure en moderne look. Door de kleur Snow aan de binnenkant oogt de whirlpool fris en aantrekkelijk. De afdekking wordt geleverd in de kleur Sterling, een kleur die de hoge kwaliteit van dit product accentueert. Just Silence kan met alle kleuren in de outdoor-lijn worden gecombineerd.

De innovatieve zitplaatsen van Just Silence bieden op unieke wijze ruimte en comfort; gebruikers kunnen zich in verschillende zitposities ontspannen. Tot wel vijf mensen kunnen in Just Silence tegenover elkaar zitten zonder dat er gebrek aan beenruimte ontstaat. De whirlpool is voorzien van een geavanceerd verstelbaar systeem: duo's en tot wel vijf mensen kunnen in de whirlpool comfortabel achterover leunen en ontspannen.

Geniet van de perfecte wellness-ervaring dankzij de gerieflijke nekkussens, ingebouwde jets bij de benen, een bijzondere waterfunctie en de regelbare JetPaks. Door de acht gebruiksvriendelijke JetPaks kan iedereen de gewenste massage selecteren en in hun favoriete stoel plaatsnemen en achterover leunen. Just Silence beschikt bovendien over een nieuw besturingssysteem met een touchscreen-bedieningspaneel.

Black & White Edition – ontspannen genieten met de Comfort Line

De Black & White Edition van Villeroy & Boch is prachtig. De Black & White Edition is een unieke ontwerpreeks die bestaat uit heldere lijnen en zwarte en witte elementen die samenkomen in een innovatieve nieuwe look – geschikt voor uiteenlopende interieurstijlen, van tijdloos en klassiek tot extravagant en modern. De kleur 'Stone Grey' geeft de ombouw een trendy tintje en alles aan deze nieuwe whirlpool-serie ademt kracht en vernieuwing uit. De outdoor whirlpools zijn uitgerust met exclusieve massagejets van roestvrij staal. De contrasterende zwarte JetPaks zorgen voor een elegante uitstraling.

Naast het moderne ontwerp en de innovatieve JetPak II-technologie is ook de technologie in de Black & White Edition bijzonder indrukwekkend. De instellingen kunnen bijvoorbeeld heel eenvoudig via een app worden aangepast. Dit betekent dat de watertemperatuur bijvoorbeeld onderweg kan worden ingesteld, zodat u bij thuiskomst direct kan genieten van uw persoonlijke wellness-oase.

De comfortopties in de Black & White Edition bestaan onder andere uit LED-verlichting met instelbare kleur, een gebruiksvriendelijk besturingssysteem met een digitale display, en comfortabele nekkussens. Er zijn twee modellen verkrijgbaar: R6L met maximaal vier zitplaatsen en R7 met tot wel 6 zitplaatsen.

Silver-White Edition – wellness-plezier in de Premium Line
De hoge kwaliteit van de Silver White Edition wordt benadrukt door een combinatie van wit en een subtiele zilveren titaniumachtige teint. Deze mix van zilver en wit is ideaal voor mensen die van een heldere, minimalistische en pure stijl houden met een vleugje glamour. De bijzondere uitstraling wordt extra geaccentueerd door de witte ombouw die een luxueuze combinatie vormt met de zilveren binnenkant en JetPaks in de kleur Snow.

De Silver-White Edition biedt outdoor whirlpools in uiteenlopende afmetingen die kunnen worden uitgerust met drie, vier, vijf of zelfs zes JetPaks. Er zijn zeven uitvoeringen verkrijgbaar.

Tweekleurig of spetterende krachtige kleuren bij de Premium Line Color Edition

De diverse kleuren van de ombouwen en de binnenkanten in de nieuwe Premium Line Color Edition kunnen perfect met elkaar en met de JetPaks worden gecombineerd. Er zijn twee uitvoeringen verkrijgbaar. De ombouw heeft geen houtstructuur en oogt daardoor nieuw en modern. De ombouw van de Silver-White Edition heeft de nieuwe kleur White, een acryl binnenkant in de kleur Titanium en JetPaksTM in de kleur Snow en heeft een elegante en moderne uitstraling. De tweede uitvoering vormt een opvallende aanvulling op de Premium Line: voor de ombouw is de nieuwe kleur Light Grey gebruikt en de binnenkant en de JetPaks zijn uitgevoerd in de nieuwe donkerblauwe kleur Sapphire.

X Series – een nieuwe generatie whirlpools, compleet met alles

De outdoor whirlpools in de X Series van Villeroy & Boch zijn ideaal voor beginnelingen die onlangs ontdekt hebben hoe plezierig een spabehandeling kan zijn en voor mensen die waar voor hun geld willen. De standaardopties en bewezen kwaliteit van deze whirlpool-reeks zijn gewoonlijk alleen verkrijgbaar in het hoogste segment. Geniet met de diverse jets van een persoonlijke en flexibele hydrotherapie-ervaring. Functies zoals de verlichte waterval en de luxe hoofdsteunen zorgen voor comfort en ontspanning. Voor deze prijs krijgt u doorgaans ook geen ozonator en een groot filter. Hierdoor blijft het water op natuurlijke wijze schoon.

Hoogwaardige technologie, zuinig en energiebesparend

De outdoor whirlpools van Villeroy & Boch zijn duurzame, robuuste, volledig gesloten en houtvrije EnduraFrame-constructies die zijn geïsoleerd met volschuim en die zijn voorzien van een isolerende afdekking. Deze constructie, de robuuste plastic ondersteuning en het hoogwaardige, UV-bestendige en hygiënische acryl EnduraWood-oppervlak van de ombouw zorgen voor buitengewone stabiliteit, duurzaamheid en een waarneembare afname in geluiden en trillingen. Vocht en ongedierte kunnen zo bovendien niet binnendringen.

Energie-efficiëntie is ook een belangrijke factor: in tegenstelling tot de concurrentie, regelt Villeroy & Boch de afvoer volledig via buizen die achter de JetPaks zijn weggewerkt. Negentig procent van de watergeleidende onderdelen van de whirlpool bevindt zich in de binnenkant van het bad. Om geen warmte verloren te laten gaan, wordt de hitte van het water in de buizen afgevoerd naar het water in de whirlpool. Hierdoor blijven elektriciteits- en verwarmingskosten onder controle.

De optionele aantrekkelijke waterval, gevoerde nekkussens en het geluidssysteem zorgen voor een unieke wellness-ervaring. En vergeet het gebruiksvriendelijke bestuuringssysteem niet met het kleurendisplay. De instellingen kunnen ook worden geregeld via de app.

Publicatiedatum: 13 juli 2016

Reacties