Foto: press_2013//Villeroy-Boch-wellness-spa.jpg

Spa en sauna Villeroy & Boch

Uw eigen wellnessbeleving thuis met spa's en sauna's van Villeroy & BochIn de hectische wereld van vandaag is het belangrijk om voldoende te relaxen en lichaam en geest in balans te brengen. Mensen willen gezond en ontspannen leven, maar door een drukke baan, familieverplichtingen of veel reistijd is er steeds min-der tijd voor een dagje wellness centrum. Met de spa's en sauna's van Villeroy & Boch, die via U-SPA verkrijgbaar zijn, is de stap naar een betere gezondheid, meer energie en revitalisatie sneller gemaakt! Waarom verhoogt u uw welzijn niet door een spa of sauna in uw eigen huis of tuin te installeren, zodat u en uw familie er op elk moment van de dag van kunnen genieten?

Het feit dat warmte en water een bijzonder gezond effect hebben op lichaam en geest is al lang bekend. Water is de natuurlijke bron van welzijn en biedt een gezonde buffer tegen stress en vermoeidheid. Naast ontspanning is een behandeling van water en warmte effectief voor de spieren, bloedsomloop en luchtwegen. Met een spa of sauna van Villeroy & Boch in uw eigen huis of tuin is wellness op elk moment van de dag bereikbaar.

Spa's op maat
De spabaden van Villeroy & Boch zijn zo flexibel dat zij aangepast kunnen worden aan alle individuele wensen. Er is een eindeloze keuze aan zitplaatsen, stijl, kleur en acces-soires. De spabaden van Villeroy & Boch zijn uitgerust met unieke gepatenteerde Jet-Paks. Deze JetPaks maken het mogelijk om elke zitplaats individueel in te stellen. Zo kiest de gebruiker niet alleen de zitting die bij zijn of haar lengte en lichaamsbouw past, maar ook het massagesysteem.

Betrouwbaar, duurzaam en gebruiksvriendelijk
De JetPak technologie biedt naast het zit- en massagecomfort veel belangrijke voorde-len ten opzichte van andere spabaden. Ze hebben krachtige jets en de mogelijkheid om deze tegelijkertijd te laten werken. Doordat de leidingen zich binnen de schaal van de baden bevinden is er een minimaal risico op lekkage en nauwelijks warmteverlies.

Naast de JetPak technologie beschikken de spabaden ook over een modern geluidloos filter- en circulatiesysteem wat het water automatisch 150 keer per dag filtert. Het water blijft dus helder en schoon. De spabaden bestaan bovendien uit een duurzame en volle-dig gesloten constructie van hoogwaardige materialen die het binnendringen van vocht en ongedierte voorkomt. De constructie zorgt ook voor een reductie van geluid en tril-lingen. Veel spa's van Villeroy & Boch zijn voorzien van een AromaPak, een LEDsysteem en buitenverlichting, die zorgen voor een overweldigende geur- en kleurbeleving.

Sauna’s die aan al uw wensen voldoen
Het toppunt van wellness is toch wel uw eigen sauna in te stappen als u thuis komt na een drukke werkdag. De warmte verdrijft alle afvalstoffen en door de geur van hout worden zintuigen geprikkeld wat er voor zorgt dat de stress verdwijnt. De sauna’s van Villeroy & Boch bieden diverse geavanceerde complete concepten voor thuis. U hoeft niet te kiezen tussen stoom, hete lucht, infrarood of aroma- en lichttherapie. Met de sauna's van Villeroy & Boch zijn verschillende combinaties mogelijk zodat er altijd een sauna is die aan al uw persoonlijke wensen voldoet.

Kwaliteit en service
Villeroy & Boch is marktleider op het gebied van baden, stoomcabines en spa’s. Het merk heeft al 265 jaar ervaring met het produceren van producten die de kwaliteit van het dagelijks leven verrijken en speelt als geen ander in op de steeds veranderende emo-tionele en fysieke behoeften van de mens. Door de kwaliteit en betrouwbaarheid en de excellente service voor het behoud en onderhoud zorgt een spa of sauna van Villeroy & Boch voor een heerlijke wellness beleving in eigen huis.

U-TRY
Spa's en sauna's van Villeroy & Boch zijn verkrijgbaar bij U-SPA. Als importeur kan U-SPA over alle mogelijkheden adviseren. Maar het wellness gevoel moet iedereen natuurlijk zelf beleven, daarom heeft U-SPA een sfeervolle showroom, waarin zij u op unieke wijze laten ervaren wat wellness kan betekenen. Nieuwsgierig naar de mogelijk-heden? Bezoek dan het U-TRY Experience Centre en onderga de wellness ervaring.

Kijk voor de openingstijden, bezoekuren en voor meer informatie op www.u-spa.nl, bel met 0346 25 20 10 of mail naar info@u-spa.nl.

Publicatiedatum: 26 maart 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties