Foto: press_2013/villeroy-boch-u-spabad.jpg

Geen leidingen achter jets van Villeroy & Boch

Innovatieve JetPak II™ technologie geïntroduceerd op Masters of LXRY 2013 door U-SPA.

U-SPA, dealer van hoogwaardige sauna’s en spa’s van het topmerk Villeroy & Boch, toonde op het lifestyle event Masters of LXRY een wereldprimeur: spa’s met de unieke JetPak II™ technologie. Door dit revolutionaire systeem zijn er helemaal geen leidingen meer nodig achter de jets in het spabad. Dit is uniek in de branche en maakt de spa’s van Villeroy & Boch tot de energiezuinigste ter wereld.

JetPak II™ technologie: revolutionair en duurzaam

De nieuwste spabaden van Villeroy & Boch zijn voorzien van de innovatieve JetPak II™ technologie en zijn daarmee de zuinigste in hun klasse. Krachtige pompen persen water achter de jets. Het water wordt daar vermengd met lucht en dit wordt met optimale kracht door de jets geperst. Door dit gepatenteerde systeem zijn er geen leidingen meer nodig achter de jets. Iets wat nog nergens ter wereld is getoond. De kans op lekkage is hierdoor zeer klein. Een ander belangrijk voordeel van een spa zonder leidingen is het warmtebehoud. Doordat het water niet meer door alle leidingen hoeft, gaat er geen warmte verloren. Hierdoor verbruiken de baden minder energie dan spabaden van de concurrentie en zijn ze milieuvriendelijk en duurzaam.

Hoogwaardige kwaliteit en elegant design

Wie kiest voor een spa van Villeroy & Boch, kiest voor hoogwaardige kwaliteit. Bij de twee nieuwste collecties, de Premium en Comfort Line, is werkelijk overal aan gedacht. Het superieure materiaal van de spa’s staat garant voor een bovengemiddelde belastbaarheid en lange levensduur. De constructie en onderhoudsvriendelijke buitenbekleding zijn houtvrij en volledig afgesloten, waardoor vocht en ongedierte geen kans krijgen. De unieke constructie zorgt bovendien voor reductie van geluid en trillingen, zodat u een compleet ontspannen spa-ervaring beleeft.

Naast de praktische elementen van de spa’s is er ook gedacht aan presentatie. De baden zijn met hun robuuste en moderne vormgeving een welkome aanvulling binnen elk in- en exterieur. Ze zijn standaard uitgerust met comfortabele nekkussens, ingebouwde buitenverlichting, centrale ledverlichting, verlicht voet- en filtergedeelte en een sfeervolle waterval. De Premium Line beschikt over een kleurenscherm en menubesturing. De besturing kan tevens via een iPhone of iPad-app worden geregeld. Doordat de JetPak II™ technologie weinig ruimte inneemt, is de binnenruimte van de spa’s toegenomen. Hierdoor hebben ze een smallere buitenrand en een lagere instap dan andere spabaden. De combinatie van deze eigenschappen geeft deze nieuwe generatie spabaden een stijlvolle elegante uitstraling.

Custom-made: uw eigen spa

Omdat iedere gebruiker andere wensen heeft, zijn de spabaden geheel naar smaak en budget aan te vullen. Zo zijn er zestien verschillende JetPaks waar u eindeloos mee kunt variëren. JetPaks zijn de verwisselbare rugdelen voor de spa’s, waaruit de krachtige massagestralen worden gepompt. Door middel van een eenvoudig kliksysteem worden ze in een lig- of zitplaats geschoven. Bij elke JetPak verschillen de jets van plaats en grootte, waardoor u een ander soort massage ervaart. Zo is er een JetPak die de nadruk legt op massage van de nek en een JetPak speciaal voor de wervelkolom.

Naast de keuze in massagestralen biedt de collectie zes verschillende formaten baden, met drie tot acht zitplaatsen. Ook de kleur van de schaal en de buitenbekleding kunnen naar eigen smaak worden gekozen, zo ontwerpt u het spabad dat bij uw stijl past. Maak de spabeleving nog comfortabeler door middel van het optionele stereosysteem. Smarthphones en MP3-spelers kunnen hierop worden aangesloten via Bluetooth of USB. De geïntegreerde subwoofer zorgt voor een excellente geluidskwaliteit: een wellness-ervaring van hoog niveau!

U-TRY

De JetPak II™ technologie van Villeroy & Boch was al te bewonderen in de stand van U-SPA op Masters of LXRY 2013. Alle spa’s en sauna’s van Villeroy & Boch zijn verkrijgbaar bij U-SPA. Als importeur kan U-SPA over alle mogelijkheden adviseren. Het is ook mogelijk om het wellnessgevoel zelf te beleven. Dit kan in het sfeervolle U-TRY Experience Centre van U-SPA, waarin zij u op unieke wijze laten ervaren wat wellness kan betekenen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bezoek dan het U-TRY Experience Centre in Breukelen en onderga de wellness-ervaring. Kijk voor openingstijden, bezoekuren en voor meer informatie op de website, mail naar info@u-spa.nl of bel 0346 25 20 10.

U-SPA, energize yourself.

Meer informatie: www.u-spa.nl

Publicatiedatum: 31 december 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties