Het onderhouden van een hottub

Een hottub is een leuke toevoeging in je tuin. Of je nou in je eentje tot rust wilt komen of wil relaxen met vrienden, een hottub is altijd een goed idee.

Guido van Loon 11 November 2021

Het maakt niet uit of je een kleine of een grote tuin hebt, er zijn namelijk verschillende soorten groottes. Ben je benieuwd hoe een hottub werkt en hoe je het moet onderhouden? Lees dan verder en kom erachter!

Hoe werkt een hottub?

Om te beginnen laat je de hottub vol lopen met water. Houd er rekening mee dat je hem niet te vol doet, want als je er met meerdere mensen in gaat stijgt het water. Het water is natuurlijk koud, dus dat moet verwarmd worden met vuur. Stop dunne houten latjes, krantenpapier en een aanmaakblokje in de kachel en steek het aan. Als het brand kan je er dikke blokken hout op leggen. Hoe snel het water warm is hangt af van de hoeveelheid water in de hottub en de kracht van de kachel. Gemiddeld duurt het 3 uur voordat het water een aangename tempratuur heeft.

Reinigen

Het water gaat maximaal een week mee, daarna wordt het vies. Als je reinigingsmiddelen gebruikt waarmee je het water kunt zuiveren kan je het water langer gebruiken. Denk hierbij aan chloortabletten, een pomp of een filter. Het maakt niet uit of je een kleine of een grote tuin hebt, er is altijd plek voor een hot tub! Relaxen in een hottub is een heerlijke manier om tot rust te komen en alle stress van je af te laten glijden! Er zijn verschillende groottes, dus kies voor een kleine als je liever tot rust komen of in je eentje. Houd je van gezelligheid met vrienden, ga dan voor de grootste variant. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Lees dan snel door! Wij vertellen je hier namelijk meer over.

Welvaere

Ben je enthousiast en wil je een hottub kopen voor in jouw tuin? Ga dan naar de website en ontdek het ruime assortiment van Welvaere. Wil je je laten adviseren of heb je vragen over een hot tub kopen? Neem gerust contact op of breng een bezoek aan de showroom!

Reacties