Foto: 286991

Houten sauna uit Red Cedar van Ticra

Ticra importeur houten Canadese Barrel sauna.

Er is niets mooier dan een originele Canadese Barrelsauna, vervaardigd uit Red Cedar. In samenwerking met onze Canadese fabrikant levert Ticra een aantal saunaproducten die hun gelijke niet kennen. Met Barrel Enterprises levert Ticra een van de meest attractieve Barrelsauna's in de markt. Deze, Chaud Naturelle sauna's, made in Canada, zijn vervaardigd uit 100% Canadian Red Cedar. De ronde vorm draagt bij aan een fantastisch saunaklimaat en is energiezuiniger dan een traditionele buiten sauna. De ronde vorm zorgt tevens voor een veel betere luchtcirculatie en gelijkmatige warmte verdeling.

Canadian Red Cedar, of ook wel Western Red cedar heeft ten opzichte van andere houtsoorten een aantal andere unieke eigenschappen die het gebruik van een originele Canadese Barrelsauna zeer aangenaam maken. Zo heeft Red Cedar van nature een specifieke geur, die bij geen enkele andere houtsoort vrijkomt. Deze wordt als zeer rustgevend ervaren. Red Cedar heeft tevens antibacteriële eigenschappen en natuurlijke oliën waardoor het gebruik buitenshuis geen enkel probleem oplevert. Niet alleen de keuze van het hout is belangrijk voor de kwaliteit van de sauna. Ook het exact passen van de verschillende onderdelen maakt een sauna tot een uitstekend product. Om het warmteverlies te beperken wordt er extra aandacht besteed aan de deuren, hang en sluitwerk en dergelijke.

Barrel Enterprises maakt, als enige ter wereld de saunabeleving tot iets unieks. In onze Clearview en Scenicview cabines staat het grote venster aan de voorzijde centraal. Deze optie maakt de saunabeleving tot een uniek moment.

Onze Barrelsauna's worden uitsluitend via geselecteerde dealers verkocht. Neem contact op voor de dealer in uw specifieke regio. Daarnaast zoeken we ter uitbreiding van het dealernetwerk in een aantal regio’s dealers. Interesse? Neem vrijblijvend contact op via europe@barrelenterprises.com.

Meer informatie: www.ticra.nl

Publicatiedatum: 6 september 2012

Reacties