Heerlijke sauna-sloffen

Met de sloffen van Glerups en een warme badjas is je sauna-outfit helemaal compleet.

25 December 2019

Dat heerlijke, behaaglijke gevoel is precies waar je af en toe naar verlangt als je altijd actief in de weer bent. De Glerups-sloffen met waterdichte antislipzool van natuurrubber zijn ideaal. Ze geven een goede grip en houden je voeten droog en warm tijdens een verwendagje in een wellnessresort.

De pantoffels van Glerups zijn een echte aanwinst voor je spa-bezoek. Vooral als je na een saunagang even ligt weg te dromen in de ontspanningsruimte. Ze zijn een weldaad voor je voeten: lekker warm, zacht en licht. Dat is te danken aan het bijzondere vilt van geselecteerde schapenwol uit Nieuw-Zeeland. Je draagt ze het liefst met blote voeten, dan komen ze helemaal tot hun recht.

Handgemaakt van 100% wolvilt

De pantoffels zijn handgemaakt van 100% wolvilt dat optimaal ademt en tot 35% vocht kan opnemen. Hierdoor voelen je voeten altijd droog aan. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een aangename demping.

Informatie

Glerups sloffen met rubberen zool zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 79,95.

Reacties