Profielfoto van Van Kooten Numansdorp
Van Kooten Numansdorp
J. van der Heydenstraat 10, 3281 NE Numansdorp
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Binnensauna's

Met een binnensauna van Van Kooten hoeft u 's winters niet door de koude tuin voor u de sauna instapt.

Binnensauna online bestellen

De binnensauna biedt ontspanning voor lichaam en geest. Tijdens het bezoek aan een sauna stijgt de hartslag, waardoor het verblijven in de sauna vergeleken kan worden met het maken van een stevige wandeling. De lichaamstemperatuur gaat omhoog naar zo'n 39 graden, de poriën in de huid openen zich en de zweetklieren doen hun werk. Het is voor velen een onbekend feit dat een regelmatig saunabezoek de weerstand van het lichaam voor zowel kou als warmte versterkt. Er zijn zowel buitensauna's als binnensauna's in ons welness assortiment.

Een binnensauna bij je thuis
Veel mensen ervaren het naakt betreden van een (gemeenschappelijke) sauna als een drempel. Een eigen binnensauna is een luxe die verrassend voordelig kan zijn. Wij bieden een breed aanbod binnensauna's die worden geleverd als eenvoudig bouwpakket. Een goed voorbeeld hiervan is een binnensauna vervaardigd uit topkwaliteit Scandinavisch vurenhout, met zittingen van espenhout. Bij deze sauna's worden geen standaard kachels meegeleverd. Dat maakt het voor u mogelijk om de sauna in te richten met een kachel naar uw eigen voorkeur. Uiteraard leveren wij deze kachels ook.

Een sauna is een heerlijke plek om te kunnen ontspannen. Als u regelmatig gebruikmaakt van de binnensauna komt dit uw afweersysteem ten goede. U blijft fit, actief en gezond. Hoe fijn is het om de beschikking te hebben over uw eigen infrarood sauna!

Infrarood sauna
Een infrarood sauna biedt specifieke voordelen. Niet alleen zorgt de straling van infrarood in de cabine voor een natuurlijke warmte, maar ook voor een doordringende, pijnverlichtende straling. Na gebruik van een infrarood sauna ervaren mensen met gewrichtsproblemen veel verlichting.

Lichttherapie
De meeste infrarood sauna’s zijn uitgerust met een professionele kleurenlichttherapie. Door middel van verschillende kleuren wordt het lichaam gestabiliseerd. Elke kleur beschikt over unieke, stimulerende eigenschappen. Zo activeert de kleur rood het hart en de bloedsomloop. Blauw heeft een positieve uitwerking op bijvoorbeeld slapeloosheid. Welke kleuren u ook kiest, het werkt het beste als u één kleur voor tenminste 15 minuten zijn werking laat doen.

Canadees hemlock

Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven kunt u kiezen uit diverse infrarood sauna’s. Deze bieden ruimte aan ofwel één persoon ofwel twee personen. De sauna’s zijn vervaardigd uit Canadees hemlock. Niet alleen oogt deze houtsoort heel luxe, ook staat dit hout bekend als noest- en harsvrij.

Losse stralers
Beschikt u al over een binnensauna die u wilt voorzien van een infrarood straler, of is de huidige straler kapot? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt u de stralers zowel verticaal alsook horizontaal plaatsen. Het is raadzaam om de straler(s) te voorzien van de EOS IR60 infrarood besturing. Zo beschikt u simpelweg over meer bedieningsmogelijkheden van uw straler(s).

Eenvoudig online uitkiezen en bestellen
Hier vindt u een compleet overzicht van alle infrarood sauna’s. U bestelt de sauna van uw keuze heel eenvoudig via de webshop. Goed om te weten is dat u bij ons bent verzekerd van de laagsteprijsgarantie, maar ook de servicevoorwaarden zijn uitstekend. Wilt u meer informatie over de binnensauna. Neem dan contact met ons op.

Meer informatie:

Ga voor meer info direct naar onze website.