string(1) "a"

Veilig, schoon en langer zwemmen met een zwembadoverkapping

Zwembaden kunnen problemen meebrengen. Kinderen en dieren kunnen in het water vallen, het zwembad wordt snel vies en in de winter is het koud om te zwemmen.

Een aluminium zwembadoverkapping lost dit voor je op! Iedere Laluna zwembadoverdekking is gemakkelijk te sluiten. Zo kunnen je (klein)kinderen veilig in de tuin spelen. Bladeren kunnen het water niet meer vervuilen, dus je zwembad blijft altijd schoon. Bovendien blijft het zwemwater langer warm, waardoor je ook op een frisse dag een duik kunt nemen. En je kunt zelfs onder de kap zwemmen! Het heeft dus enkel voordelen om een zwembadoverkapping voor in je tuin te kopen.

Kosten en energie besparen door een zwembadoverkapping te kopen
Het kopen van een aluminium zwembadoverkapping is een investering die zich direct terugbetaalt. Doordat er geen vuil in het water komt, is een schoonmaker niet meer nodig. Tevens bespaar je flink op de prijs en je energiekosten. Niet alleen blijft het water langer warm onder de kap, ook krijgt de wind geen kans om het zwembad af te koelen.

Zwembadoverkappingen op maat passen in elke tuin

Bij elk zwembad en in elke tuin past een andere zwembadoverkapping met aluminium profielen. Daarom levert LaLuna voortdurend maatwerk. Ze bekijken per zwembad welke zwembadoverkapping jee het beste kunt kopen. En daarbij staan je wensen voorop. Wil je liever schuifdeuren of een klein deurtje vooraan de overkapping? Past een hoge of lage overkapping beter bij je tuin? Ze denken altijd met je mee! Ook kun je één van de referentieprojecten bezoeken. De tevreden klanten vertellen je graag over de zwembadoverdekking van hun keuze.

Meer weten over de overkapping van je zwembad?

Laluna gaat graag met je in gesprek over hoe jij je zwembad kunt overdekken. Ze zoeken altijd naar een oplossing en zwembadoverdekking op maat. En ze kunnen al tijdens de eerste ontmoeting een offerte opstellen.

Meer van LALUNA zwembadoverkappingen
Reacties