Foto: Abrisud-zwembadoverdekking

Zwembadoverdekkingen Abrisud op Batibouw

Genieten van uw zwembad en tuin met zwembadoverdekking Abrisud

Zwembadoverdekkingen Abrisud

Een buitenzwembad in ons koude en regenachtige landje, dat is niet altijd een sinecure. Om er toch het hele jaar door, en dus ook tijdens de koudste maanden, ten volle van te kunnen genieten, is een zwembadoverdekking de ideale oplossing. Met een zwembadoverdekking van Abrisud is het in uw zwembad immers 8°C warmer. Een extra troef waarmee u best wel rekening houdt tijdens de aanleg van een buitenzwembad. Op Batibouw 2013 stelt de Europese leider op het vlak van zwembadoverdekkingen 3 nieuwe producten voor: de hoge gebogen overdekking met rotonde, de 100% uitschuifbare lage overdekking en de Easy Vis – stuk voor stuk innovatieve producten die de verwachtingen van eigenaars van zwembaden helemaal inlossen.

De hoge gebogen zwembadoverdekking met rotonde
Met de hoge zwembadoverdekking kunt u een gezellige leefruimte boordevol licht creëren waarin u een open zicht hebt op alles wat er zich buiten afspeelt. Kiest u voor een rotonde – wanneer het terrein en de opstelling van de zwembadoverdekking dat toestaan ten minste – dan zorgt u er bovendien voor dat alles mooi in het geheel geïntegreerd wordt en hebt u ook nog eens een zwembadoverdekking die net dat tikkeltje anders is dan al die klassieke vormen. Door de beweeglijkheid van de centrale of laterale traveeën kan de rotonde heel wijd opengezet worden. De rotonde vormt een volwaardig decoratief element en kan eveneens geplaatst worden op plaatsen die op het eerste gezicht niet geschikt lijken voor de installatie van een rechthoekige structuur. Door haar vorm creëert ze een architecturale verbinding met het zwembad, de trappen of de bestaande omgeving.

Hedendaags design of houten afwerking?
- Valt u voor een hedendaags design? In dat geval zult u helemaal weg zijn van de zuivere lijn en de finesse van de aluminium profielen.
- Of hebt u het meer voor een natuurlijke stijl? Geen enkel probleem, de hoge zwembadoverdekkingen met een houten geraamte passen perfect bij oude gebouwen, karaktervolle huizen en bosrijke omgevingen. De knopen en houttinten geven de structuur meer reliëf en gaan helemaal op in het decor.

Prijzen volgens offerte, want de overdekkingen worden op maat gemaakt.

De 100% openrollende zwembadoverdekking
De lage, semi-openrollende overdekking – het succesnummer binnen Abrisud (meest verkocht in Europa) – is nu een volledig openrollende versie. Zo kan je echt van elke vierkante centimeter van je zwembad genieten. De modules kunnen gemakkelijk over elkaar schuiven dankzij een slim systeem van geïntegreerde wieltjes in de grondbevestiging. Kortom, deze nieuwe overdekking geeft je maximale vrijheid en laat je ook de ruimte rond het zwembad optimaal benutten.

Prijzen volgens offerte, want de overdekkingen worden op maat gemaakt.

De Easy Vis om uw overdekking moeiteloos te openen en te sluiten
De zwembadoverdekkingen bevatten gemiddeld 24 bevestigingswieltjes die je vast of los moet schroeven om de overdekking goed te openen of te sluiten. Om dit karweitje nog net iets eenvoudiger te maken, heeft het OUTSIGN-designerteam een ergonomische schroevendraaier ontwikkeld: de Easy Vis. Die schroevendraaier maakt deze taak een stuk gemakkelijker dankzij twee functies: een sluitveer om te kunnen schroeven en een vooruit/achteruit-functie om de wieltjes vast of los te schroeven. Met dit handig stukje gereedschap schroef je de bevestigingswieltjes in een mum van tijd vast of los, zonder ook maar één druppel zweet te laten.

De draagbare en draadloze Easy Vis is voorzien van een herlaadbare batterij. Voor deze uitvinding heeft ABRISUD, de Europese expert op het vlak van zwembadoverdekkingen, het 'Observeur du Design'-label gekregen. Deze nieuwe bekroning beloont ABRISUD voor de inspanningen die het bedrijf levert in zijn constante zoektocht naar tools die het leven van de zwembadeigenaar eenvoudiger maken.

Prijs nog niet bekend. Verkrijgbaar vanaf de lente van 2013.

Waarom een zwembadoverdekking?
Een zwembadoverdekking is de ideale oplossing om uw buitenzwembad duurzaam en in alle seizoenen te bedekken, te beschermen, te verwarmen en te onderhouden. Met een zwembadoverdekking geniet u het hele jaar door van uw zwembad – het grillige weer heeft dan niet langer vat op u. De temperatuurwinst bedraagt ongeveer 8°C, onafhankelijk van het seizoen of de geografische locatie. Indien gesloten is een zwembadoverdekking ook de veiligste manier om uw zwembad te beveiligen. Bovendien kunt u er aanzienlijke besparingen mee doen op het vlak van waterverbruik en waterbehandelingsproducten. Er komt ook minder onderhoud bij kijken (algen, verstopte filters, vuile vlekken, onregelmatigheden in de Ph-waarde van het water, …). Kortom, een zwembadoverdekking is een duurzame investering die uw zwembad, woning en tuin duidelijk een meerwaarde biedt.

Meer informatie: www.abrisud.nl

Publicatiedatum: 13 december 2012

Reacties