Foto: telescopische-zwembadoverdekking-abrisud

Telescopische zwembadoverdekking van Abrisud

Hoogwaardige technologie in organisch design met telescopische zwembadoverdekking van Abrisud.

Hoogwaardige technologie in organisch design met telescopische zwembadoverdekking van Abrisud

Wie een zwembad heeft in de tuin, houdt dit graag schoon, warm en veilig met een overdekking. Maar dan wel een mooie graag. De nieuwe telescopische overdekking van Abrisud combineert een natuurlijke vorm met de laatste technologische snufjes, waarvan maar liefst zeven gepatenteerd.

Organisch design

De inspiratiebron voor de zachte, ronde vormen van de telescopische overdekking? Een waterdruppel. De overdekking vormt als het ware een beschermende, transparante bubbel rondom de zwemmer. Een golf die opgenomen wordt in de natuurlijke omgeving van de tuin.

Een bundeling van technologie

Maar de eenvoud van het natuurlijk design bedriegt. De telescopische zwembadoverdekking heeft niet alleen de looks, maar ook de brains. Verborgen in de organische vorm zitten niet minder dan zeven gepatenteerde technologieën. Zo is er een onzichtbare motor op zonne-energie ingebouwd in de aluminium profielen. Ook zorgt deze intelligente overdekking voor automatische beluchting. Dankzij thermische sensoren worden de water- en de luchttemperatuur volledig beheerst. De gebruiker hoeft alleen de gewenste maximum temperatuur in te stellen. Zodra dit niveau wordt overstegen, gaat er automatisch een klep open om een afkoelende luchtstroom te creëren.

Schoonheid door techniek

De techniek draagt op haar beurt ook weer bij aan het visuele plaatje. Zodra de nacht valt, wordt het zwembad sfeervol verlicht door de ledverlichting die rondom is geplaatst. En als de overdekking is verwijderd, laat deze geen spoor na op de randen van het zwembad, het zwembad is volledig aan de zwemmer.

Abrisud biedt een breed gamma aan overdekkingen. Iedere overdekking is uniek en wordt volledig naar wens en op maat gemaakt, op basis van een aluminium- of een houtconstructie. Prijzen zijn dan ook uitsluitend op aanvraag beschikbaar via het gratis telefoonnummer 0800–0222003.

Meer informatie: www.abrisud.nl

Publicatiedatum: 28 juli 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties