Foto: 282661

Overkappingen met een houtconstructie

Tegenwoordig zijn zwembadoverkappingen niet alleen maar functioneel, het oog wil ook wat! Daarom brengt Abrisud sinds kort ook overkappingen met een houtconstructie op de markt.

Tegenwoordig zijn zwembadoverkappingen niet alleen maar functioneel, het oog wil ook wat! Daarom brengt Abrisud sinds kort ook overkappingen met een houtconstructie op de markt.

Aandacht voor de natuur, duurzaamheid en het milieu is aan de orde van de dag. We zien dan ook dat in en om het huis steeds vaker natuurlijke materialen worden gebruikt. Vloeren van bamboe of van hout, duurzame vlonders op het terras en meubels en stoffen van natuurlijke vezels. De zwembadoverkapping van Abrisud met houtconstructie past helemaal in deze trend. De kleurnuances in het hout, de nerven en noesten, geven de constructie een natuurlijk en tegelijk robuust karakter. Met zo’n overkapping heb je als zwemmer bijna het gevoel in de natuur te zwemmen.

 

Serre met houtconstructie
De hoge overkappingen kunnen natuurlijk het zwembad overdekken zodat het hele jaar gezwommen kan worden, maar zijn ook zeer geschikt als serre aan het huis. Een dergelijke oplossing met een houten structuur is esthetisch fraai en past mooi bij huizen met een landelijk of natuurlijk karakter. De grens tussen binnen en buiten vervaagt, en de houten constructie verdwijnt bijna tussen de grote planten binnen en de bomen buiten.

Energiebesparing en een schoon zwembad zijn twee belangrijke voordelen van een zwembadoverkapping. Verder biedt het bescherming tegen regen, kou en wind. En dit maakt het zwemmen, voor degene die het liefst iedere dag z’n baantjes trekt, op z’n zachtst gezegd een stuk aangenamer.

Iedere overdekking is uniek en wordt volledig naar wens en op maat gemaakt. Prijzen zijn dan ook uitsluitend op aanvraag beschikbaar via 013 2114713.

Zie voor meer informatie www.abrisud.nl.

Publicatiedatum: 2 mei 2012

Reacties