Abrisud: wellness at home

Ontspannen in eigen wellnessruimte met Abrisud.

22 Augustus 2012

Ontspannen in eigen wellnessruimte met Abrisud.

Een aangename manier om even heerlijk te ontspannen en alle stress van je af te schudden is een bezoek aan de sauna, een kuuroord of een wellnesscentrum. Maar... nog fijner is het, om in je badjas je eigen wellnessruimte in te kunnen lopen.

 

Ontspannen in eigen wellness ruimte
Loungen, lunchen en relaxen aan de rand van je eigen zwembad. Met de fraaie rond gebogen overkappingen van Abrisud is een mooie wellness ruimte te creëren. Zowel vrijstaand in de tuin als vastgebouwd aan de woning. De innoverende overkappingen van Abrisud worden geheel op maat gemaakt, aangepast aan de situatie ter plekke. Aangekleed met palmen, comfortabele stoelen, loungebanken en een rustgevend muziekje wordt ontstressen meer dan aangenaam.

Een gevoel van buiten relaxen en de zonnewarmte op je armen voelen terwijl het helemaal geen zomer is? Het kan dankzij de modules van de overkapping. Schuif ze open en geniet op je loungebank van de zonnestralen die binnenkomen.

Wellness in de buitenspa
Geen plek voor een grote wellnessruimte? Ook een buitenspa of hottub is met een Abri Spa om te toveren tot een aangenaam plekje om het jaar rond te relaxen. De overkapping beschermt de buitenspa tegen ongewenste bladeren en insecten en zorgt ervoor dat de watertemperatuur gemiddeld 6 tot 8 graden warmer blijft. De delen kunnen apart van elkaar openschuiven om zo naar wens zon of frisse buitenlucht binnen te laten. Ook de Abri Spa wordt op maat gemaakt. Zelfs voor op het dakterras in hartje centrum!

Iedere overdekking is uniek en wordt volledig naar wens en op maat gemaakt en zijn er met aluminium- en houtconstructie. Prijzen zijn dan ook uitsluitend op aanvraag beschikbaar via telefoonnummer 013-2114713.

Meer informatie: www.abrisud.nl

Publicatiedatum: 22 augustus 2012

Reacties
Anderen bekeken ook

Spabad van Bodyfit

Spabaden gemaakt met visie op wellness en milieu.De genezende, ontspannen werking van warm water is bekend sinds de oudheid. De spabaden van Bodyfit brengen hydrotherapie en hydromassage naar het volgende niveau door het maken van spa's voor uw ultieme comfort. Elke lig- en zitplaats biedt een specifieke massage. Buitenspa's met een tijdloos design, vervaardigd uit de beste kwaliteit materialen. De spas bieden een optimale hydromassage.Onze spas staan bekend om hun energie-efficiëntie naar de hoogste Europese normen. Elke spa is gemaakt met Amerikaans vakmanschap. Bodyfit is een officieel dealer van Dimension One Spa's en 4 SeasonsSpa en beschikt over een eigen service- en onderhoudsdienst.

Bodyfit Wellness