Foto: abrisud-overkapping-van-hout

Abrisud overkapping van hout

Abrisud overkapping van hout: esthetisch, duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

Serres en overkappingen zijn er in soorten en maten. Abrisud is van origine specialist in het overdekken van zwembaden. Overkappingen maken een zwembad het gehele jaar door bruikbaar en maken het mogelijk binnenruimtes te creëren met een buitengevoel. De keuze van materiaal zal onder andere bepaald worden door de weersinvloeden waartegen het materiaal bestand moet zijn. Daarnaast zal de overkapping aan moeten aansluiten bij de look en feel van de woonomgeving en de bestaande bouwstijl. Wordt het strak en industrieel of juist warm en natuurlijk. Abrisud brengt een mooie serie overkappingen van hout, die volledig naar wens en op maat gemaakt worden. Voor kleine en grote projecten.

Met het oog op een leefbare toekomst, is Abrisud zeer zorgvuldig bij de selectie van haar houtleveranciers. Het hout dat gebruikt wordt komt uitsluitend van duurzame bosbouwprojecten, waar herbeplanting en respect voor de biologische diversiteit gewaarborgd worden, oftewel een PEFC gecertificeerd bos. Kijk voor meer informatie over dit hout op www.pefc.org.

Iedere serre en overdekking is uniek en wordt volledig naar wens en op maat gemaakt. Prijzen zijn dan ook uitsluitend op aanvraag beschikbaar via via het gratis telefoonnummer 0800 – 022 20 03.

Meer informatie: www.abrisud.nl

Publicatiedatum: 14 december 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties