Abri Spa: het hele jaar door wellness en buitenleven

Buitenleven en wellness blijven belangrijke trends. De verlenging van het buitenseizoen is voor velen dan ook een doel op zich.

17 December 2010

Buitenleven en wellness blijven belangrijke trends. De verlenging van het buitenseizoen is voor velen dan ook een doel op zich.

De unieke Abri Spa biedt de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van wellness en van het buitenleven.

Overdekte buitenspa

Naar oorspronkelijk idee is de Abri Spa ontworpen als tailor made overdekking voor hot tubs en buitenspa’s. Franse producent Abrisud beschermt hiermee de buitenspa tegen weersomstandigheden en ongewenste bladeren en insecten. De energiebesparende overdekking zorgt ervoor dat de watertemperatuur gemiddeld 6 tot 8 graden warmer blijft. Naast het binnenhouden van warmte biedt de Abri Spa de mogelijkheid alle delen apart van elkaar te verschuiven en open te zetten om zo naar wens frisse lucht, een koele bries of zelfs een koude contrasterende temperatuur te creëren. De Abri Spa wordt op maat gemaakt. Zo past er op ieder terras een overdekking voor de buitenspa, zelfs in hartje centrum op het dakterras!

Kamer in de tuin

Met een knipoog naar het traditionele theehuis kan de Abri Spa echter ook als buitenkamer gebruikt worden. Doordat de “kamer” volledig is af te sluiten fungeert het als extra tuinkamer of serre, maar dan vrijstaand. Geopend in de zomer, en gesloten in de winter kan men het hele jaar buiten doorbrengen. Met de doorzichtige wanden geeft de trendy buitenkamer ook gesloten een 360 ?panoramazicht, waardoor het opgaat in de omgeving terwijl er bescherming, warmte en comfort wordt geboden. De op maat gemaakte Abri Spa is simpeler te installeren dan een traditioneel theehuis of zelfs een tuinhuisje. Zo biedt Abrisud de mogelijkheid om altijd te genieten van de luxe van een comfortabele buitenkamer of overdekte buitenspa in de tuin of op het dakterras.

Iedere Abri Spa is uniek en wordt volledig naar wens op maat gemaakt. Prijzen zijn op aanvraag via 0032-80011128 of via info.be@abrisud.be. Zie voor meer informatie www.abrisud.nl.

Abrisud is de Europese leider in het ontwerp en de fabricage van zwembadoverdekkingen. Opgericht in 1996 combineert Abrisud design met functionaliteit, veiligheid en comfort. De overdekkingen die worden geïntegreerd in de omgeving zijn momenteel verkrijgbaar in 11 landen. Abrisud heeft meerdere internationale prijzen in de wacht gesleept zoals de Trophée INPI de l’innovation en de ZILVEREN TROFEE in de categorie ‘design’ op de Zwembad & Spa Beurs van Parijs.

Publicatiedatum: 13 december 2010

Reacties
Anderen bekeken ook

Spabad van Bodyfit

Spabaden gemaakt met visie op wellness en milieu.De genezende, ontspannen werking van warm water is bekend sinds de oudheid. De spabaden van Bodyfit brengen hydrotherapie en hydromassage naar het volgende niveau door het maken van spa's voor uw ultieme comfort. Elke lig- en zitplaats biedt een specifieke massage. Buitenspa's met een tijdloos design, vervaardigd uit de beste kwaliteit materialen. De spas bieden een optimale hydromassage.Onze spas staan bekend om hun energie-efficiëntie naar de hoogste Europese normen. Elke spa is gemaakt met Amerikaans vakmanschap. Bodyfit is een officieel dealer van Dimension One Spa's en 4 SeasonsSpa en beschikt over een eigen service- en onderhoudsdienst.

Bodyfit Wellness