Foto: 2015/Dutchwaters-esthetische-sauna.jpg

Dutchwaters lanceert esthetische sauna’s

Dutchwaters lanceert esthetische sauna’s in vier bijzondere lijnen. De vier saunalijnen verschillen in design, prijs en afmetingen.

Met moderne Finse sauna’s tot sauna’s met veel glas en sauna’s met elegante houten roosters laat Dutchwaters een opvallende variatie aan moderne sauna’s zien. Klik hier om de Dutchwaters sauna’s te bekijken.

Bij elke saunalijn van Dutchwaters kan worden gekozen uit verschillende combinaties van houtsoorten voor de binnen- en buitenwanden en voor het interieur. Deze keuze aan houtsoorten zorgt voor unieke sauna’s met een zeer bijzondere uitstraling. Ook biedt iedere saunalijn de mogelijkheid om de houtcombinaties en de afmetingen naar wens aan te passen, zodat iedereen precies de sauna krijgt die hij/zij wenst.

De Dutchwaters sauna’s worden in eigen fabriek geproduceerd door echte vaklui die ervoor zorgen dat alle details van de sauna’s tot op de millimeter bij elkaar passen. De sauna’s worden ook standaard geleverd met een hoogwaardige saunakachel van Helo of van Harvia.

Bekijk nu de sauna’s van Dutchwaters en laat je verrassen door de schoonheid.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties