Foto: Zwemspa-WonenNL

Zwemspa een combinatie van een jacuzzi en een zwembad iets voor in uw woning?

We zien steeds vaker dat mensen geld uitgeven aan luxe. Dit geldt niet alleen voor buitenshuis in de vorm van auto’s en vakanties, maar ook vooral binnenshuis.

Darell 25 Maart 2023

Zo heeft de jacuzzi en ook de zwemspa de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Het voordeel hieraan is namelijk dat je een volledige wellness naar je eigen achtertuin haalt. Een zwemspa is namelijk de perfecte combinatie voor mensen die graag een zwembad, maar ook jacuzzi willen hebben. Wil jij nu ook een zwemspa kopen, zodat je heerlijk kunt ontspannen? Dan hebben wij een aantal handige tips voor je.

Wat is een zwemspa?

Voordat we verder gaan met wat tips, is het goed eerst te weten wat een zwemspa exact is. We hebben het natuurlijk al even in het kort besproken, wat inhoud dat we er ook niet de diep op ingaan verder. Een zwemspa is de combinatie tussen een zwembad en een jacuzzi. Wat concreet betekent dat je er niet alleen in kunt zwemmen, maar ook heerlijk ontspannen met vrienden in kunt bubbelen. Dit heeft als voordeel dat de zwemspa multifunctioneel is en je deze voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld iedere ochtend heerlijk een half uur baantjes gaan trekken, waar je vervolgens ‘s avonds kiest voor een ontspanningssessie met de bubbels aan.

De voordelen van een zwemspa?

De voordelen van een zwemspa van Sunspabenelux zijn natuurlijk enorm. Allereerst heeft het als voordeel dat het qua ruimte een stuk minder ineemt, waardoor je ook met een relatief kleine tuin prima een zwemspa kunt laten plaatsen. Ook de combinatie tussen zwemmen en ontspannen bubbelen maakt het ideaal voor het hele gezin. Ook zijn zwemspa’s snel te plaatsen. Dit komt met name doordat ze vaak bestaan uit standaard afmetingen, waardoor het een kwestie van ruimte maken is en na het plaatsen de voorzieningen aansluiten.

Wat kost een gemiddelde zwemspa?

Ben jij na het lezen van dit artikel overtuigd en wil je graag een zwemspa aanschaffen? Dan is het goed te weten met welke kosten je rekening moet houden. De aanschaf is afhankelijk van het formaat wat je kiest. Zo zijn er al zwemspa’s verkrijgbaar vanaf enkele duizenden euro’s, maar ook van tienduizenden euro’s. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen dat je ook de functionaliteit hebt dat deze beschikt over tegenstroming. Dit geeft je namelijk het gevoel dat je echt aan het zwemmen bent, terwijl je gedurende de hele tijd op dezelfde plek blijft. Ideaal dus voor wanneer je ook in een klein bad, de nodige meters wilt kunnen zwemmen.

Is het iets voor mij?

De uiteindelijke keuze is vooral een persoonlijke keuze. Als je het ons vraagt, is een zwemspa een absolute aanrader. Alleen al om het feit dat je niet afhankelijk bent van de openingstijden van een wellness bijvoorbeeld. Ook kunnen we ons voorstellen dat de kosten voor nu misschien nog net even iets te hoog liggen, maar ook het leasen van een zwemspa behoort vaak tot de mogelijkheden. Zo geniet je wel direct van de lusten, maar de lasten zijn een stuk minder.

Reacties
Anderen bekeken ook