Profielfoto van LPW Pools
LPW Pools
Nieuwlandlaan 87B436, B- 3200 Aarschot
maandag
09:00 - 16:00
dinsdag
09:00 - 16:00
woensdag
09:00 - 16:00
donderdag
09:00 - 16:00
vrijdag
09:00 - 16:00
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Zwembadverwarming

Warmtepomp: Heat Performer

Optimaliseer uw zwemplezier gedurende het hele jaar met de geavanceerde Heat Performer warmtepomp. Dankzij onze baanbrekende Full Inverter DC technologie geniet u van efficiëntie, gebruiksgemak en fluisterstille prestaties, zelfs tijdens een verlengd zwemseizoen.

https://lpw.be/nl/zwembaden-technologie/zwembadverwarming-warmtepomp 

Onze warmtepomp past zich intelligent aan door de ventilatorsnelheid automatisch te regelen, variërend van 10% tot 100%, afhankelijk van zowel de buitentemperatuur als de watertemperatuur. Hierdoor bereikt u niet alleen een opmerkelijk hoog rendement (COP), maar vermindert u ook energieverbruik en minimaliseert u geluidsoverlast tot vrijwel nul.

In vergelijking met alternatieven op de markt, biedt de Heat Performer ongeëvenaarde voordelen, zoals aanzienlijk lagere energiekosten, ongeëvenaard comfort en een onopvallende werking. Maar laat onze woorden niet het enige zijn wat u overtuigt; ontdek de talloze tevreden klanten die dankzij onze warmtepomp het hele jaar door genieten van zwemmen.

Verken nu de technische specificaties en ervaar zelf het verschil met de Heat Performer warmtepomp. Verwarm uw zwembad efficiënt, moeiteloos en geruisloos, ongeacht het seizoen!

Met een operationele capaciteit tot -15°C, is de Heat Performer warmtepomp de ultieme keuze voor wie zijn zwemseizoen wil verlengen, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

Optioneel kan deze warmtepomp worden uitgerust met een wifi-module, waardoor je met gemak alle functies kunt bedienen via de Smart Control App op je smartphone. Dit biedt ultiem gebruiksgemak en flexibiliteit, waar je ook bent.

https://lpw.be/nl/zwembaden-technologie/zwembadverwarming-warmtepomp