Foto: buiten

Luxe home resort – van buitendouche tot zwembad

Of je nu rustig alleen wilt genieten of gezellig met een groep vrienden en familie; met deze elementen van tuinmerk Ubbink® heb je altijd alle ingrediënten in huis. Of eigenlijk; in de tuin.

30 April 2023

Buiten douchen: gezond, leuk en gemakkelijk

Het is gezond en je start de dag helemaal fit: de buitendouche is heus niet alleen geschikt voor bij de jacuzzi of het zwembad. Ubbink ®  voegt twee tuindouches toe aan haar bestaande assortiment. De Solaris Premium Douche is een luxe regendouche met aparte voetendouche en een capaciteit van 30 liter. De Solaris Premium met warm/koud watermixer is 217 cm hoog. De nieuwe Solaris Elite douche met warm/koud water mixer en een capaciteit van 18 liter is 118 cm hoog en neemt weinig ruimte in. Met haar afneembare sproeikop is dit model ideaal voor wie zich na het zwemmen of zonnen even af wil spoelen. De Ubbink ®  Solaris Premium Douche heeft een verkoopadviesprijs van € 339,00, de Solaris Elite € 129,00 .

Pootjebaden: creëer je eigen oase

Met de Azura 410 van Ubbink ®  waan je je in de tuin van een villa aan de Franse Rivièra. Omring het zwembad met weelderige planten en bloemen, plaats hem in/op het gazon of in een serre: met de Azura kun je alle kanten op en bovendien is hij zelf te installeren. Dankzij de geringe diepte van 120 cm en de verwijderbare houten trap aan de buitenzijde, is dit model geliefd bij gezinnen met (kleinere) kinderen. Het zeshoekige zwembad is 4,10 meter groot en beschikt over een antibacteriële viltbodem. De Azura 410 wordt compleet geleverd met zandfilterpomp, een rvs-binnentrap, een houten buitentrap en noppenzeil. De Ubbink ®  Azura 410 heeft een verkoopadviesprijs van € 2.249,00

Betoverende vijver, zwembad en tuin met de MultiBright Solar Float

Deze drijvende ledverlichtingsballen geven de vijver en het zwembad na zonsondergang een chique uitstraling. De MultiBright Solar Floatballen hebben vier RGB-leds met 16 verschillende kleuren die met de afstandsbediening tot een afstand van 10 meter ingesteld kunnen worden. Door verschillende formaten verlichtingsballen te combineren ontstaat een speels effect. Na een oplaadtijd van zo’n 10 uur zorgen ze voor wel zes tot acht uur sfeerverlichting. Met de bijgeleverde spike en rvs-haak kunnen ze ook in de grond of aan een boom bevestigd worden. De Ubbink ®  MultiBright Solar Float is verkrijgbaar in drie formaten (doorsnede 20, 25 en 30 cm) met een verkoopadviesprijs van respectievelijk € 49,95, € 59,95 en € 79,95.

Elite Spa voor twee personen: relaxed en in stijl bubbelen

Deze opblaasbare Infinite by Ubbink® spa is gemaakt voor twee personen; ideaal voor een gezellig avondje relaxen in de tuin. De stijlvolle Elite Spa meet slechts 2 bij 2 meter en is voorzien van twee comfortabele ligstoelen. De Elite Spa is voorzien van meer dan 100 jets voor heerlijke bubbels en kan tot een temperatuur van 40 graden worden opgewarmd. De Elite Spa van Infinite by Ubbink® heeft een verkoopprijs van € 699,00, inclusief pomp en alle aansluitingsmaterialen. 

Voor meer informatie klik op www.ubbinkgarden.com.

Meer van Ubbink Garden
Reacties
Anderen bekeken ook