Profielfoto van LPW Pools
LPW Pools
Nieuwlandlaan 87B436, B- 3200 Aarschot
maandag
09:00 - 16:00
dinsdag
09:00 - 16:00
woensdag
09:00 - 16:00
donderdag
09:00 - 16:00
vrijdag
09:00 - 16:00
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Een eigen zwembad? Dat is nu voor iedereen mogelijk!

Met een LPW Pool heb je een zwembad voor het leven

De afgelopen jaren hebben we de trend gezien dat er steeds meer in en om ons huis gebeurde. Geholpen door lockdowns kwamen we er opeens achter dat thuis zijn eigenlijk heel erg fijn is. Van thuiswerken tot uitgebreide diners organiseren, het gebeurde allemaal in en om onze woning. Een trend die alsmaar verder lijkt te gaan.

Mensen  verruilen steeds vaker de luxe verre vakantie voor een vakantie in eigen huis. Ze investeren het niet bestede vakantiegeld liever in bijvoorbeeld een zwembad in de tuin waar ze tot in lengte van dagen van kunnen genieten. Hiermee creëer je een eigen wellness omgeving aan huis, een duurzame investering waar je jaren plezier van hebt. Waarom het creëren van zo’n wellness omgeving in eigen huis en tuin een goed idee is en hoe je dit vorm geeft? Lees snel verder.

Een oase van rust
Een zwembad in je tuin laten aanleggen is een investering waar je jezelf eeuwig dankbaar voor zult zijn. En niet  alleen jij, ook huisgenoten en vrienden gaan ervan profiteren. Het is namelijk een meer dan welkome afwisseling in de drukte van alledag, zo’n oase van rust in je eigen huis en tuin.

Niets is lekkerder dan thuis helemaal tot jezelf komen in je eigen wellness omgeving zonder dat je de deur uit hoeft en met andere mensen wordt geconfronteerd. Het is het ultieme gevoel van luxe, dat werkelijk een weldaad is voor je lichaam en geest. Alleen daarom is deze investering er al één in de categorie die zichzelf weer terug gaat betalen!

Hoe creëer je je eigen wellness ruimte aan huis?
Het is vandaag de dag een steeds groter wordende trend, je eigen zwembad. In de beginjaren lag de focus hierbij nog op het introduceren van luxere artikelen in de eigen badkamer. Denk aan het aankleden van je badkamer met luxe hamamdoeken, prachtige tropische planten en geurkaarsen. 

Daarnaast is een bubbelbad, douche met  jetstreams en wellicht een sauna iets wat voor ieder lichaam goed is. Maar we gaan vandaag de dag hiervoor ook graag nog een stukje verder, de oase van rust breidt zich namelijk de laatste tijd uit naar de tuin.

Tuintje naar je hart
De tuin is de perfecte plek om te gebruiken voor die plek van rust in en om jouw huis. Denk aan het plaatsen van een  prachtig tuinhuis, inclusief veranda, waar je een plek van maakt waar je heerlijk kunt uitrusten. Kleed het aan met een fijne loungeset, fijne kussens en wellicht een buitenkeuken. Plaats een losstaande sauna, overweeg een zwembad en iinvesteer in een buitendouche.

Allemaal zaken die je misschien zeer luxe in de oren klinken, maar qua kosten je reuze zullen meevallen. Net als de aanschaf van een zwembad vandaag de dag, dit is tegenwoordig voor ieder budget toegankelijk. En je hoeft ook niet meer alleen te kiezen voor de varianten die veel onderhoud vragen en voorzien zijn van water gebaseerd op chloor.

Nee, de zwembaden van vandaag de dag zijn van duurzame kwaliteit, eenvoudig te installeren en vriendelijk qua prijs. Ook is er de mogelijkheid om van je (kleine) zwembad direct een work-out plek te maken door de installatie van jetstreams, zo kun je tegen de stroom in zwemmen. Ook een onderdeel om je helemaal lekker in je vel te voelen.

Kortom, je vakantiegeld dit jaar spenderen in de ontwikkeling van jouw eigen zwembad en wellnessomgeving aan huis is nog niet zo’n gek idee. Er zijn allerlei leuke, creatieve mogelijkheden die qua prijs ontzettend meevallen. Vergeet ook niet dat het niet allemaal in één keer hoeft maar step by step gecreëerd kan worden. 

Voel waar jij op dat moment de meeste behoefte aan hebt en investeer daarin. Realiseer je dat het een investering is voor jaren waar jij zowel qua lichaam als geest baat bij hebt. Betere investeringen zijn er niet! En je kinderen, die zullen de komst van zo’n zwembad ook toejuichen!

Meer informatie
Voor meer informatie en/of het bekijken van de diverse modellen zwembaden van LPW Pools bezoek ook eens onze website en/of maak een afspraak bij een van onze dealers.