Foto: skargards-1

5 manieren om uw Midzomeravond op te waarderen met een houtgestookte hottub

p de avond van 21 juni viert Zweden Midzomer. Het heidense feest draait helemaal om genieten van het buitenleven na de donkere wintermaanden.

02 Juni 2024

Midzomer is de langste dag van het jaar en de Zweden herdenken deze dag van natuurlijk licht evenals de seizoenswisseling. Het wordt vaak gevierd in de tuin, omringd door eten, uw familie en vrienden, veel liedjes en spelletjes.

Dus waarom gebruikt u dit feest niet als een kans om wat meer Zweedse tradities in uw eigen tuin te brengen? Een houtgestookte hottub zal zeker in de smaak vallen als het gaat om de Scandinavische levensstijl en brengt warmte en sereniteit naar uw huis. Het Zweedse bedrijf Skargards Hot Tubs is opgericht door drie vrienden in 2007 die hun tradities naar tuinen over de hele wereld wilden brengen.

Hier zijn 5 redenen waarom een houtgestookte hottub precies is wat u nodig hebt om uw Midzomerfestiviteiten op te waarderen:
 

  • Erfgoed: Midzomer is een viering die diep geworteld is in veel Scandinavische culturen en al door de Vikingen werd gevierd. Het genieten van een originele Zweedse houtgestookte hottub voegt een vleugje traditie en authenticiteit toe aan uw festiviteiten.
  • Ontspanning en Wellness: Hottubs staan bekend om hun ontspannende eigenschappen. Baden in water kan helpen stress te verlichten en spierspanning te verminderen. Bovendien zijn de tubs van Skargards gevormd in ergonomische vormen die de contouren van het lichaam ondersteunen.
  • Sociaal samenzijn: Midzomer is een tijd om samen te komen met vrienden en geliefden. Het hebben van een hottub biedt een gezellige en uitnodigende ruimte, waardoor u kunt binden en blijvende herinneringen samen kunt creëren.
  • Verfrissende Duik: De Zweden maken vaak grapjes over de regen op Midzomer, maar of het nu regent of de zon schijnt, u kunt van de hottub genieten bij elk weertype.
  • Magische Sfeer: Het aansteken van een vuur in een houtgestookte hottub creëert een magische ambiance. De flikkerende vlammen en warme gloed voegen toe aan de betovering van de heidense viering.

 

Reacties