string(1) "p"

Portugese tegels

Portugese tegels vinden we over de gehele wereld terug. FLOORZ is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van deze Portugese cementtegels.

Portugese tegels van Floorz

Portugese tegels vinden we over de gehele wereld terug. FLOORZ is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van deze Portugese cementtegels.

Een bewuste keuze,omdat we overtuigd zijn van de duurzame eigenschappen en de authentieke uitstraling van dit product. Geen enkele vloertegel kan naar onze mening tippen aan de warme en unieke uitstraling van deze cementtegels. Het productieprocedé is namelijk niet voor niets onveranderd gebleven door de eeuwen heen. Er komt geen verhitting, verf of chemisch proces aan te pas en de basis grondstoffen zijn allemaal 100% natuurlijk: water, marmerpoeder en organische kleurpigmenten.

            

Onze cementtegels kunnen zowel toegepast worden als vloertegel of als wandtegel. Meer info ? Breng een bezoekje aan onze showroom voor een persoonlijk advies.

Portugese vloertegels kunnen in elk interieur worden toegepast. Van klassiek tot heel modern. Een Portugese tegelvloer geeft elke ruimte net dat extra tintje karakter! Of u nu op zoek bent naar motieftegels voor in uw keuken of badkamer, of toch een leuk vloertje voor in de hal of toilet? FLOORZ biedt u een unieke collectie patroontegels en met meer dan 25.000 m2 direct uit voorraad leverbaar, vindt u altijd wel iets van uw gading…

 

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Portugese tegels of een sfeer impressie, kijk dan op onze website of breng een bezoekje aan onze showroom voor een persoonlijk advies.