string(1) "p"

Portugese cementtegels

Portugese cementtegels van FLOORZ geven iedere ruimte net dat extra tintje karakter

FLOORZ-Portugese cementtegels

Portugese cementtegels zijn helemaal hip. Eigenlijk zijn ze nooit weg geweest, want meer dan 100 jaar geleden werden deze vrolijke tegels met motieven ook al volop gebruikt in herenhuizen en boerderijen in Frankrijk en Belgie. Hier gaven deze tegels een docoratieve meerwaarde aan bijvoorbeeld een hal of een leefkeuken.

FLOORZ is de specialist op het gebied van deze motieftegels. We ontwerpen en produceren een unieke collectie cementtegels in ons eigen atelier. Eigen productie, dus de beste prijs. En met meer dan 30.000 m2 direct uit voorraad leverbaar, is er bijna altijd wel een cementegel beschikbaar die aan uw wensen voldoet. Gaat uw voor een Jugendstil motief of voor een klassiek zwart wit vloer? De mogelijkheden zijn haast eindeloos. U kunt uw wensen aangeven door contact met ons op te nemen.

Cementtegels zijn volledig duurzaam. Er komt geen verhitting aan te pas zoals bij keramische vloertegels en we werken uitsluitend met de allerbeste natuurlijke bestanddelen zoals water,marmer en organische kleurpigmenten. Goed voor mens en milieu. Elke vloertegel wordt met de hand gemaakt en omdat deze patroontegels helemaal handgemaakt zijn, geven de onderlinge kleurverschillen de vloer een unieke uitstraling. Geen enkele vloertegel kan naar onze mening tippen aan de warme uistraling van een handgemaakte cementtegel.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden in uw interieur? Breng dan een bezoekje aan onze showroom voor een persoonlijk advies. Iedere ruimte en iedere cementtegel heeft zijn eigen mogelijkheden. FLOORZ helpt u graag verder...